Annonce
Randers FC

Randers FC-profil nomineret til månedens spiller

Saba Lobjanidze er blevet nomineret til prisen som månedens spiller i Superligaen. Randers FC-spilleren har derudover været på rundens hold fire gange i løbet af sæsonen. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Saba Lobjanidze er efter en god september måned blevet nomineret til månedens spiller i Superligaen. Han er i skarp konkurrence med to profiler fra OB og AGF.
Annonce

Randers: Randers FC har været flyvende i september måned, hvor det er blevet til fire sejre ud af fire mulige og en målscore på 10-1.

Fire af de mål har Saba Lobjanidze haft sidste fod på.

Den præstation har nu sikret georgieren en nominering til månedens spiller i Superligaen. En pris, han vandt så sent som i maj.

Kampen mod Silkeborg 1. september tæller dog ikke med i regnskabet, da runden blev påbegyndt i august.

Derfor har Randers FC's offensive omdrejningspunkt "kun" nomineret på baggrund af to mål og tre skabte chancer, skriver superligaen på deres Facebook-side.

De to konkurrenter til prisen er AGF's Mustapha Bundu og georgierens tidligere legekammerat i kronjydernes offensiv Bashkiim Kadri, som har scoret tre mål og lavet to assist for OB i de tre kampe i september.

Bundu har lavet fire mål og to assist i tre kampe, hvor det også er blevet til maksimumspoint for AGF, så Saba Lobjanidze er i hård konkurrence.

Vinderen bliver offentliggjort i løbet af næste spillerunde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce