Annonce
Randers FC

Randers FC-profiler tvivlsomme til Brøndby-brag: Slet ikke været på træningsbanen

Kevin Conboy måtte opgive at spille returkampen i Aarhus i søndags, da han fik et vrid i anklen under opvarmningen. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Både André Rømer og Kevin Conboy måtte stå over med skader mod AGF, og det er en kamp mod tiden for at nå at blive klar til Europa League Playoff-finalen mod Brøndby fredag aften. Cheftræner Thomas Thomasberg vurderer, at Kevin Conboy har bedst mulighed for at blive klar til opgøret.

Randers: Thomas Thomasberg risikerer for anden kamp i træk at skulle undvære to nøglespillere.

André Rømer måtte stå over i kampen mod AGF på grund af ømme akillessener, mens Kevin Conboy også endte med at se lokalopgøret fra sidelinjen, da han fik et mindre vrid i anklen under opvarmningen i Aarhus, som gjorde ham ude at stand til at spille kampen.

Hverken Rømer eller Conboy var med under onsdagens træning på Viborgvej, og cheftræner Thomas Thomasberg kunne efterfølgende ikke give endeligt svar på, om han må undvære sine profiler.

- Jeg håber, at de begge kan spille kampen mod Brøndby, og jeg forventer også at minimum én af dem bliver klar, lyder den sparsomme melding fra Thomas Thomasberg.

Conboy med bedst chance

Ingen af spillerne havde onsdag eftermiddag haft græs under fødderne i ugens løb, men cheftræneren håber stadig, at begge spillere når at komme på træningsbanen inden fredagens opgør.

- Jeg vurderer, at André Rømers chance for at spille er en lille smule dårligere end Kevin Conboys. Selvom han gik ud under opvarmningen inden AGF-kampen, så er det min forventning, at han kan spille mod Brøndby, fortæller Thomas Thomasberg.

Kampen i Brøndby spilles fredag klokken 19, og vinderen af opgøret træder ind i første kvalifikationsrunde af Europa League, der afvikles over to kampe 11. og 18. juli.

Senest Randers FC spillede europæisk fodbold var i 2015, hvor holdet slog UE Sant Julia fra Andorra i første kvalifikationsrunde med 4-0 samlet, inden det blev til exit mod svenske IF Elsborg, der vandt i forlænget spilletid efter to målløse kampe.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce