Annonce
Sport

Randers FC-reserver får flyvende start: Kehinde på tavlen i storsejr over AaB

Tosin Kehinde kom på scoringstavlen i mandagens opgør mod AaB i reserveligaen. Her ses han i aktion mod FC Midtjylland i foråret. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC leverede en fremragende præstation og vandt 4-0 over AaB i holdets første kamp i reserveligaen.
Annonce

Fodbold: Randers FC fik en flyvende start på sæsonen i reserveligaen, da holdet på udebane vandt 4-0 over AaB.

Tobias Klysner, Tosin Kehinde, Björn Kopplin og Karl Leth scorede målene for Randers FC, som  fortsætter de flotte takter fra den seneste sæson, hvor de vandt rækken i efteråret og åbnede den landsdækkende forårsturnering med at slå OB, inden coronacvirussen satte en stopper for det videre forløb.

- Det er en af de bedste reserveholdskampe, vi har spillet, og det siger ikke så lidt, for vi har efterhånden spillet mange gode. Det var en meget gennemført præstation, siger træner Rasmus Bertelsen.

AaB stillede op i en 3-5-2-formation med Lucas Andersen og Tim Prica i front, men det var ikke nok til at ryste et velfungerende Randers FC-hold, der ikke gav mere væk, end Jonas Dakir kunne klare med et par fine redninger.

Annonce

Kehinde på pletten

Randers FC kom foran efter et straffespark begået mod Tosin Kehinde.

Godt nok brændte Marvin Egho forsøget fra 11 meter-pletten, men Tobias Klysner var vågen og fik sendt returbolden i målet.

Ti minutter efter pausen fordoblede Tosin Kehinde selv føringen, da han gled igennem på et kontraangreb og scorede med en afslutning i det lange hjørne.

- Tosin leverede en godkendt præstation med pil opad. Han fik vist de offensive kvaliteter, som vi allerede ved, at han besidder, men derudover hæfter jeg mig, at han også arbejdede fint defensivt, indtil han begyndte at løbe lidt tør for kræfter efter 50-55 minutter. Det sidste er en naturlig konsekvens af, at han mangler kamptræning, siger Rasmus Bertelsen.

Annonce

Ros til duo

Godt 20 minutter før tid fik Randers FC endnu et straffespark dømt for hånd på bolden i feltet.

Denne gang blev Björn Kopplin betroet opgaven, og tyskeren scorede sikkert. Indskiftede Karl Leth rundede målfesten af få minutter før tid, da han blev sat op af Laurs Skjellerup i endnu et skarpt kontraangreb fra Randers FC.

Blandt flere gode individuelle præstationer fremhævede Rasmus Bertelsen duoen Issah Salou og Mads Enggaard på den centrale midtbane.

-  Issah Salou har haft sine skadesproblemer og har derfor haft svært ved at finde en kamprytme. Men han spiller en flot kamp, og det samme gør Mads Enggaard, som trods sine blot 16 år ligger og spiller som en lille chef i 90 minutter, selv om det var hans første kamp for reserveholdet, sagde Rasmus Bertelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce