Annonce
Randers FC

Randers FC-reserver led sjældent nederlag

Flere spillere fra U19- og U17-holdet fik chancen i kampen. Arkivfoto: Jakob Lerche
Randers FC stillede med et ungt hold, der onsdag eftermiddag tabte 0-1 til Viborgs oprykningsaspiranter.

Fodbold: Randers FC har for vane at vinde, når holdet spiller reserveholdskampe.

Men onsdag eftermiddag blev det til et sjældent nederlag, da Randers FC på hjemmebane tabte 0-1 til Viborg FF.

Gæsterne, der ser ud til at rykke op i Superligaen til den kommende sæson, stillede med et godt hold og skabte særlig før pausen problemer for Randers FC. Blandt andet havde Viborg FF en afslutning på stolpen, og de kom da også foran i sidste minut af første halvleg på en scoring af Davit Skhirtladze.

Randers FC kom bedre med i anden halvleg, men fandt aldrig vejen til målet. Bedste forsøg havde Tosin Kehinde med et frispark, der gik snert over trekantsammenføjningen.

- Det var en hård matchning mod et stærkt Viborg-mandskab. Især i første halvleg hang vi bagefter, og vi er heldige med ikke at være bagude med mere ved pausen. Vi viser fin moral i anden halvleg, spiller bedre med og får bidt fra os. Men Viborg vandt fortjent, sagde træner Rasmus Bertelsen til klubbens hjemmeside.

Randers FC benyttede kampen til at give den 22-årige højre back, Henry Uzochokwu, chancen for at vise sig frem. Han kommer muligvis også til at træne lidt med i næste uge.

Nigerianeren er på kontrakt i FC Midtjylland, men har de seneste par år været udlejet til Fredericia.

Randers FC-holdet: Jonas Dakir – Henry Uzochokwu (81. Oliver Holm Schmidt), Jesper Lauridsen, (46. Christoffer Petersen), Mikkel Brund, (74. Christian Østergaard), Oliver Bundgaard Kristensen – Tosin Kehinde (74. Karl Leth), Mads Enggård (60. Jeppe Kudsk ), Mathias Nielsen, Filip Bundgaard Kristensen (60. Oliver Bjerrum Jensen) – Bassala Sambou, Kasper Høgh (60. Nikola Mileusnic).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Galleri og reportage fra Kristrup Stadion: Bundgaard havde mål med ind fra bænken

Annonce