x
Annonce
Randers FC

Randers FC's pokalbøddel: - Den rolle lever jeg fint med

Emil Riis har vist sig målfarlig i årets pokalturnering. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Emil Riis sparkede både Roskilde og Viby ud af pokalturneringen i efteråret, og angriberen er klar til at gøre det samme ved SønderjyskE. Han vil bevise sit værd, efter han blev vraget til startopstillingen i seneste Superligaopgør mod Horsens.

Randers: I Roskilde afgjorde Emil Riis kampen i overtiden, og mod Viby kom han ind fra bænken og prikkede hul i den aarhusianske defensiv, som sikrede torsdagens kvartfinaleplads mod SønderjyskE.

Den 21-årige angriber har haft en afgørende fod med i Randers FC's pokalmarch, og han sender gerne SønderjyskE samme vej som de øvrige.

- Jeg har da planer om at fortsætte med at sende hold ud af turneringen. Den rolle lever jeg fint med, lyder det bag et smil fra Emil Riis.

Angriberen erkender, at duften af en mulig pokalfinale er landet på Viborgvej.

- Jeg fokuserer på kampen mod SønderjyskE, men kan vi vinde den og måske få en god lodtrækning til semifinalen, så kan vi pludseligt være tæt på. Går vi videre, har vi en chance uanset hvem, vi skal møde, siger Emil Riis.

Annonce

Bitter over bænkplads

Emil Riis måtte tage plads på bænken i søndagens Superligasejr over AC Horsens, hvor Alhaji Kamara var foretrukket ved siden af Marvin Egho, men sådan bliver det med garanti ikke torsdag aften.

Kamara er ude med karantæne til opgøret efter rødt kort i pokaldysten mod Viby i efteråret.

- Selvfølgelig var jeg bitter over at sidde på bænken i Horsens, men sådan er det nogle gange.

- Vi har mange kampe lige nu, og vi er nødt til at rotere lidt. I angrebet er konkurrencen tæt, og jeg fik ikke mange minutter mod AC Horsens, men det får jeg forhåbentlig mod SønderjyskE, og der skal jeg ind og bevise mit værd, fortæller Emil Riis.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Annonce