Annonce
Randers FC

Randers FC sikrer sig midtbaneprofil til 2024

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
I loungen kort før kampen mod AaB fredag løftede Randers FC-sportsdirektør, Søren Pedersen, sløret for, at klubben har lagt yderligere tre år på aftalen med André Rømer. Aftalen gælder nu til sommeren 2024.

Randers: André Rømer har sat sin underskrift på en ny aftale med Randers FC.

Midtbaneprofilens kontrakt stod ellers først til at udløbe sommeren 2021, men parterne er allerede nu blevet enige om at forlænge samarbejdet med tre år.

- Vi er rigtig glade for at kunne forlænge med Rømer (André, red,). Han har indtil nu gjort det rigtig godt, og vi ser meget frem til hans videre udvikling i Randers FC. Han betyder meget for holdet både på og uden for banen, og vi forventer, at han fremadrettet skal have endnu mere ansvar end hidtil. Med sin store viljestyrke og ydmyge adfærd er han kendetegnet ved det, Randers FC gerne vil stå for, siger Søren Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Spilletid og ansvar

André Rømer kom til Randers FC i sommeren 2018 efter et kort ophold i OB, hvor han tog til fra FC Midtjylland.

Hos midtjyderne spillede han mere end 100 Superligakampe, men i Odense blev det til for mange minutter på bænken.

En reservetilværelse, som han har lagt bag sig i Randers FC, hvor han på kort tid er blevet en stor profil.

- Jeg er utrolig glad for min tid i Randers FC indtil videre. Vi har et rigtig godt sammenhold i truppen, hvor jeg, som en af de erfarne spillere i truppen, har fået både meget spilletid og ansvar, hvilket passer mig rigtig godt.

- Det glæder mig, at vi er blevet enige om en forlængelse, og jeg er glad for fortsat at kunne være en stor del af klubbens planer, siger André Rømer om forlængelsen.

I aftenens kamp mod AaB kommer André Rømer dog ikke i aktion. Han afsoner karantæne sammen med både Patrik Carlgren og Simon Piesinger.

Der er kampstart klokken 19.00, og opgøret kan følges live her på amtsavisen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Ekspert: Det vil tage flere byrådsperioder at få bugt med konfliktkultur

Annonce