x
Annonce
Randers FC

Randers FC skriver kontrakt med U17-talent

Oliver Bjerrum Jensen har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Randers FC, hvor han har spillet, siden han kom til fra FC Midtjylland som U15-spiller. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Randers FC har skrevet en tre-årig kontrakt med klubbens U17-spiller Oliver Bjerrum Jensen.

Randers: Randers FC har skrevet under på en 3-årig kontrakt med klubbens U17-spiller Oliver Bjerrum Jensen.

Oliver er fra årgang 2002 og har fået den første del af sin fodboldopdragelse i Sunds IF og siden FC Midtjylland, hvor han spillede til og med U15.

Som førsteårs U17-spiller flyttede Oliver ind i collegebygningen i Randers og har siden spillet to år på Randers Freja FC's U17-ligahold. Derudover var han med Superliga-holdet på træningslejr i forårsopstarten, mens det også er blevet til kampe på klubbens U19- og Reserveliga-hold, hvor han på sidstnævnte hovedsageligt har spillet på kanterne.

- Oliver besidder mange kvaliteter som spiller. Først og fremmest er han en god knægt med en fremragende tilgang til sin individuelle udvikling, og på banen er han intelligent og kan med sin tekniske formåen løse situationer på små områder. Han har en stor motor, som han forstår at udnytte både i forsvarsspillet og i spillet med bolden samt ikke mindst en rigtig flot højre fod, siger Michael Ravn, U17-cheftræner i Randers FC, i en pressemeddelelse.

De sidste to år har han gået på Randers Realskole og skal efter sommerferien gå på HHX hos Tradium i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

En lykkestund midt i tristessen: Solskin og sang gav smil på læberne

Randers HK For abonnenter

5 hurtige til ny Randers HK-spiller: - Traditionerne gør det kun mere spændende

Annonce