Annonce
Randers FC

Randers FC-skurk efter nederlag: Det er klassisk FC København

Mathias Nielsen spillede sammen med Erik Marxen i midterforsvaret en stor kamp mod FC København. Den nye mand i bagkæden fik dog en uheldig hovedrolle til sidst. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det gør ondt på Mathias Nielsen, at Randers FC endte med at smide point til FC København i slutminutterne på et selvmål af forsvarsspilleren.

Randers: Det var så tæt på, at FC København satte sæsonens første point til på Cepheus Park, hvor Randers FC i 89 minutter holdt københavnerne fra at score.

I det 90. minut gik det dog galt, da Mathias Nielsen fik dirigeret et hovedstød fra Jonas Wind ind bag Patrik Carlgren i målet.

- Jeg står egentlig fint placeret. Jeg står bare alene med to, og det kan godt være svært at dække op - især med de to (Pieros Sotiriou og Jonas Wind, red.). Jonas snitter bolden, og så er de bare pisseheldige med, at den rammer mig. Det er meget klassisk FC København, siger Mathias Nielsen til Randers Amtsavis efter opgøret.

Målt på boldbesiddelsen og antallet af skud inden for målrammen var FC København tydeligvis ovenpå i opgøret, men Randers FC-stopperen føler, at det godt kunne være blevet til i hvert fald ét point - måske endda mere.

- Hvis man kigger på statistikkerne og den slags, dominerer de sikkert, men jeg føler, at vi er med. Vi har også nogle chancer til at afgøre det. Emil Riis har en i første halvleg, som han godt kan score på, så det er jo bare vildt irriterende, at det ender sådan til sidst. Det gør ondt, siger Mathias Nielsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce