Annonce
Randers FC

Randers FC støder AGF væk fra førstepladsen: Matchvinder får trænerros

Kasper Høgh (th.) luftede målnæsen i opgøret mod AGF. Arkivfoto: Scanpix
Randers FC besejrede tirsdag eftermiddag AGF med 1-0 på udebane. Kasper Høgh afgjorde opgøret 25 minutter før tid.
Annonce

Aarhus: Randers FC tog tirsdag eftermiddag en fortjent sejr over AGF på udebane og skubber dermed aarhusianerne væk fra førstepladsen i reserveligapuljen.

Angriberen Kasper Høgh blev matchvinder 25 minutter før tid, da han sparkede bolden i mål med venstrebenet efter oplæg fra Oliver Bundgaard.

- Det var dejligt at få Kasper Høgh på scoringstavlen. Han har haft stor succes med at score mål på både U17- og U19-niveau, så det er vigtigt, at vi også får set ham gøre det i reserveligaen, og han havde et par halvstore chancer i kampen, inden han fik scoret, siger Rasmus Bertelsen.

Opgøret blev præget af, at AGF's Benjamin Hvidt fik marchordre allerede efter 25 minutter, da han modtog sit andet gule kort.

- Det havde selvfølgelig betydning for kampbilledet. Efter det røde kort til AGF sidder vi på spillet, men vi laver et par grimme opspilsfejl, som gør, at vi egentlig skal være tilfreds med at komme til pause med 0-0, selv om Benjamin Stokke havde et forsøg på overliggeren, siger Rasmus Bertelsen.

- Men præstationen efter pausen er jeg vanvittig tilfreds med. Vi får trykket dem så langt tilbage, at 80 procent af spillet foregår på deres sidste tredjedel af banen. Det var meget få gange, at Jonas Dakir havde brug for handskerne i anden halvleg. Han havde en dobbeltredning efter et frispark fra Nicklas Helenius, og så fik han viftet en afslutning op på overliggeren i slutfasen. Men jeg havde været noget utilfreds, hvis de havde scoret på den, for vi var tættere på 2-0, end AGF var på at udligne, tilføjer Rasmus Bertelsen.

Udover Kasper Høgh var der yderligere et par spillere, som fik plusser i bogen efter opgøret.

- Det var rart at få Kevin Conboy igang igen. Han spillede hele kampen og gjorde det fornuftigt, selv om der var et par fejl undervejs. Men derudover fik Tosin Kehinde også vist fine ting. Det var det bedste, vi har set fra ham indtil nu, siger Rasmus Bertelsen.

Randers FC har nu ni point for fire kampe, mens AGF på andenpladsen har otte point. Holdene mødes igen 25. november i Randers.

Kampen i tal

Reserveligaen

AGF - Randers FC 0-1

0-1 Kasper Høgh (65.)

Randers FC: Jonas Dakir – Tobias Damsgaard, Simon Graves, Nikolaj Leth, Kevin Conboy – Tosin Kehinde (85. Frederik Lund), Mathias Nielsen (62. Christoffer Petersen), Tobias Klysner (70. Oliver Jensen), Oliver Bundgaard (78. Laurs Skjellerup) – Kasper Høgh, Benjamin Stokke (60. Jesper Steendahl).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce