Annonce
Randers FC

Randers FC stikker igen til AGF: De stjæler alt - på nær point...

Udsnit af onsdagens annonce fra Randers FC i Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende.
Randers FC har onsdag morgen lanceret en ny drilleannonce i Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende forud for lokalopgøret mellem de to klubber på lørdag.

Randers: Intet lokalopgør uden annoncedrillerier.

Sådan har det været, siden AGF startede trenden tilbage i 2017 med en annonce i Randers Amtsavis, der viste en blank hvid side med teksten "Rend'os i r....!".

Seneste påfund i annoncekrigen står Randers FC for op til lørdagens opgør mellem de to klubber på Cepheus Park Randers. I onsdagens udgave af Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende har Randers FC indrykket en annonce, der viser AGF-direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen som tyveknægte.

- AGF stjæler alt, hvad de kan i Randers - på nær point, lyder overskriften i annoncen.

På Jacob Nielsens liste over værdier, der kan hentes i Randers, er både en sportschef, en fysisk træner, ungdomstrænere og spillere.

Til gengæld har det altså knebet gevaldigt for Jacob Nielsen og Peter Christiansen at hente point, når de støder ind i deres tidligere arbejdsgiver.

Siden Jacob Nielsen i 2014 blev direktør i AGF, har han blot en enkelt gang kunnet juble over en sejr over Randers FC, mens Peter Christiansen fortsat har den første sejr til gode i lokalopgørene, siden han i 2015 blev præsenteret i AGF.

Annonce
Her kan du se hele annoncen.

Gravgaard stjal billedet

Det er dog ikke en annonce, som har været det mest berømte indslag i forskræppet til lokalopgørene.

I 2017 skabte Randers FC for alvor opmærksomhed med en video, hvor klubbens daværende direktør, Michael Gravgaard, satte sig på tønden med en Mustafa Amini-trøje. Mustafa Amini havde sommeren forinden foretaget et klubskifte fra Randers FC til AGF.

Se videoen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Af jord er det kommet

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce