Annonce
Sport

Randers FC tæt på polsk angriber

<p>Peter Christiansen (tv.) har ifølge avisens oplysninger kastet sin kærlighed på en polsk angriber. Foto: Lars Rasborg</p>

Piotr Parzyszek er ifølge amtsavisen.dk's oplysninger på vej mod et skifte til Randers FC.

Annonce

Randers FC er tæt på at kunne præsentere en ny angriber. Randers Amtsavis erfarer, at den 21-årige polak, Piotr Parzyszek, kan være på vej mod et skifte til Randers, hvor han skal udfylde det tomrum, som Djiby Fall har skabt med sit skifte til tyrkisk fodbold.

Piotr Parzyszek er på kontrakt i den engelske Championship-klub Charlton, hvor han er kommet i overskud, efter at klubben blandt andet har hentet danske Simon Makienok. Piotr Parzyszek er derfor på jagt efter en ny klub, og her er Randers FC stærkt inde i billedet til at sikre sig den polske angriber. Ifølge avisens oplysninger har der således allerede været konkrete forhandlinger mellem Randers FC og den polske bomber.

Han var i sidste sæson udlejet fra Charlton til Sint-Truiden i den næstbedste belgiske række, hvor han scorede 11 mål i 31 kampe.

Randers FC's sportschef Peter Christiansen vil ikke kommentere på konkrete navne, men han oplyser, at Randers FC håber at kunne præsentere tilgang til truppen i begyndelsen af næste uge.

Det er agentfirmaet, Sports Entertainment Group, som den danske agent Mads Bach Lund er en del af, som forhandler på vegne af Piotr Parzyszek.

Mads Bach Lund vil ikke kommentere på avisens oplysninger om, at Parzyszek er tæt på et skifte til Randers FC. Men han bekræfter, at der arbejdes på at finde en klub til Parzyszek.

»Han er spiller, som tiltrækker sig interesse fra flere lande, og jeg kan godt bekræfte, at der også har været kontakt til klubber i Superligaen. Men om han ender i Holland, Belgien eller Danmark kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt. Vi håber dog at have noget på plads snart - hellere i går end i morgen,« siger Mads Bach Lund.

Læs mere om sagen i Randers Amtsavis lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce