Annonce
Sport

Randers FC taber stort i første testkamp

Foto: Annelene Petersen

Trods en god første halvleg løb Randers FC ind i et stort nederlag mod Silkeborg, der vandt opgøret på Bionutria Park med 4-1.

Annonce

Randers: Thomas Thomasberg måtte indkassere et nederlag på 1-4 i sin første testkamp i spidsen for Randers FC.

Efter en målløs første halvleg gik det galt for Randers FC i de sidste 45 minutter, hvor Silkeborg scorede hele fire gange på Bionutria Park. Kevin Conboy scorede det enlige mål for Randers FC.

Resultatet afspejler dog ikke helt kampens forløb, da Randers FC var bedst i første halvleg og skabte flere gode chancer. Men specielt Saba Lobjanidze manglede skarphed og bankede blandt andet bolden langt over mål på en fri skudchance i feltet.

I begyndelsen af anden halvleg hjalp Randers FC selv Silkeborg igang, da Kevin Conboy i et forsøg på at redde en tværpasning kom til at skubbe bolden i eget mål.

Silkeborg kom også på 2-0, inden Kevin Conboy fik reduceret, da han var søgt ind i feltet og bankede en løs bold op i målhjørnet.

Efter godt en times spil tog Thomas Thomasberg de fleste af førsteholdsspillerne ud og sendte U19-spillere i aktion.

De havde det svært over for et Silkeborg-hold, som spillede bolden rundt i kvikke kombinationer og satte yderligere to scoringer i kassen. Begge mål signeret Oliver Haurits.

Du kan se avisens liveblog fra opgøret nedenfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce