Annonce
Randers FC

Randers FC-talent rykker til Fyn

20-årige Nikolaj Leth kom sidste sommer til Randers FC fra Viborg FF for at udvikle sig som fodboldspiller. Nu rykker forsvarsspilleren videre til Fyn for at få seniorminutter i benene. Arkivfoto: Anne Myrup Frost
Randers FC-talent rykker til Fyn
Annonce

Randers: Sidste sommer tilknyttede Randers FC 19-årige Nikolaj Leth, som var kommet i overskud hos Viborg FF. Forsvarstalentet skulle ind og styrke træningsmiljøet og være en central figur hos klubbens U19-ligahold, lød det dengang.

Det er blevet til masser af spilletid på ungdomsholdet og i reserveligaen, mens der også blev plads til den centrale forsvarsspiller i kronjydernes trup på træningslejren i Tyrkiet i starten af året.

Men det blev kun til et år i den lyseblå trøje.

I jagten på mere spilletid på seniorniveau har midterforsvareren skrevet under på en etårig aftale med Middelfart Boldklub, som spiller i 2. division, hvor han tidligere har prøvetrænet.

- Jeg fik et rigtig godt indtryk af holdet og klubben, da jeg trænede med. Der var et højt niveau og god intensitet i træningen, og jeg er sikker på, at klubben er det rigtige sted for mig i forhold til at fortsætte min udvikling på seniorniveau, siger Nikolaj Leth til den fynske klubs hjemmeside.

Udover enkelte indhop i 1. division for Viborg FF og ungdomskampe for Randers FC har Nikolaj Leth spillet 20 ungdomslandskampe for Danmark, hvor han har været anfører i størstedelen af dem.

- I løbet af foråret har vi set Leth i noget træning hos os, og vi blev hurtigt enige om, at det var et godt match. Grundet Covid-19-situationen har Nikolaj ikke spillet kampe i lang tid, men han bør hurtigt være på omgangshøjde med resten af truppen, siger Søren Godskesen, direktør i Middelfart BK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Sport For abonnenter

Tilbagevendt Kragballe gik målamok i snæver sejr: Læs reaktionerne her

Randers For abonnenter

Ekspert: Drop jagten på den sidste nye mode og find guldet i dit eget klædeskab - det er godt for både dig selv og miljøet

Annonce