Annonce
Randers FC

Randers FC-talenter chanceløse mod unge ulve

Det gik godt i en halv time, men så var det slut for Randers Freja FC U19, der kom i menneskehænder mod FC Midtjyllands ligafavoritter. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Randers: Randers Freja FC har fået en svær start i U19-ligaen og den blev ikke bedre efter weekendens møde med favoritterne fra FC Midtjylland.

De unge ulve slog på hjemmebane kronjydernes talenthold med hele seks mål. Nederlaget er ingen overraskelse, men størrelsen ærgrer cheftræneren, som så positive takter den første halve time.

- Vi står rigtig fint defensivt, hvor vi gør rummene, de kan spille i, små, mens vi også opfylder vores aftaler i forhold til at arbejde hårdt med sideforskydning og presspillet. Vi kommer til at stå dybt med vores kanter langt nede, da vi ikke vil gå for meget ind i erobringsspillet, fordi de er dygtige til at erobre bolden, siger Per Sørensen, cheftræner for Randers Freja FC U19.

- De får desværre et relativt nemt mål til 1-0, hvor vores målmand kommer ud og blander sig i noget på kanten af feltet, som han ikke skal, og så scorer de 3,5 minut inde i tillægstiden. Så bliver det op ad bakke, selvom vi havde en god fornemmelse de første 30 minutter, tilføjer træneren.

Få minutter inde i anden halvleg går det galt igen og det gør ondt på holdet, der er uden sejr i de første tre kampe.

- Der er ingen bortforklaringer. FC Midtjylland er bare dygtige. Vi bliver ramt af noget fysisk og mental træthed, for det er jo ikke seks mål fra 45 meter de sparker ind. Halvdelen af dem burde vi nok have forhindret, men nederlaget er der slet ikke noget at sige til, siger U19-chefen.

U19, ligaen

FC Midtjylland - Randers Freja FC 6-0 (2-0)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce