Annonce
Randers FC

Randers FC-talenter klar til pokalfinaler

U14- og U13-holdet i Randers Freja FC har begge spillet sig i pokalfinaler. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce

Randers: Ungdomsrækkerne ligger stille på grund af coronavirussen, men det gør sig ikke gældende for pokalturneringen.

Her blev der i ugens løb spillet semifinaler i U13- og U14-årgangene, hvor begge Randers Freja FC-hold spillede sig hele vejen til finalerne i DBU Jyllands Pokalturnering.

Finaler, som bliver spillet på Cepheus Park torsdag aften, oplyser talentchef i Randers FC, Peter Elstrup.

- Det bliver en festdag. Det er altid sjovt med de her kampe, som er vind eller forsvind. Det betyder virkelig noget for spillerne og trænerne, og sådan en kamp bliver husket i lang tid, siger Peter Elstrup.

U13-holdet besejrede i semifinalen Ringkøbing på udebane. Hjemmeholdet lagde ellers bedst ud og ramte også stolpen i løbet af første halvleg, skriver Randers FC på klubbens hjemmeside.

I starten af anden halveg kom Ringkøbing foran på et langskud, men mod slutningen af opgøret fik Randers Freja FC reduceret på et straffespark. Og ved uafgjort er det direkte i straffesparkskonkurrence, som kronjyderne vandt 4-3.

I finalen skal de møde Herning Fremad, som besejrede AGF 7-6 i den anden semifinale.

På U14-årgangen spillede århusianerne sig til gengæld i finalen med en sejr på 1-0 over AaB, så da Randers Freja FC besejrede Silkeborg 2-0 i den anden semifinale, stod det klart, at det bliver et lokalbrag om guldmedaljerne torsdag aften.

De præcis kamptidspunkter er endnu ikke fastsat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce