Annonce
Randers FC

Randers FC-talenter testede internt efter sønderjysk coronaafbud

Randers Freja FC's U17- og U19-talenter endte med at spille en intern træningskamp lørdag, da Sønderjyske måtte melde afbud. Arkivfoto: Lars Rasborg
Talenterne for Randers Freja FC's U17- og U19-hold kom ikke i aktion i ungdomsligaen denne weekend, da modstanderen Sønderjyske måtte melde afbud på grund af corona.
Annonce

Fodbold: Talenterne på Randers Freja FC's U17- og U19-hold skulle lørdag have været i aktion mod Sønderjyskes ditto, men de to opgør er blevet udsat.

Sønderjyske har meldt afbud til kampene, da der har været coronatilfælde tæt på talentmiljøet, samt hvor de unge mennesker færdes uden for fodbolden, oplyser klubben på sin hjemmeside. Det fremgår samtidig, at ingen omkring Sønderjyske Superliga-trup har været i kontakt med de pågældende tilfælde.

Udsættelsen betyder, at Randers Freja FC's U17-hold ender med en kamppause på tre uger siden den forgange rundes møde med Silkeborg IF's talenter.

- Sådan en pause betyder ikke det store. Kampen mod Sønderjyske bliver muligvis også spillet lørdag i næste uge, men det er fortsat usikkert, så vi klør bare på til træning. Og så er det også en fin mulighed for at skåne nogle af de spillere, som måske har haft lidt overbelastning, siger Michael Ravn, som er cheftræner for U17-talenterne i Randers FC.

Talentspirerne på begge årgange i klubben fik trods aflysningen alligevel mulighed for at stille fodboldsulten. Det blev bare imod hinanden i stedet.


Vi spillede en intern træningskamp i stedet, hvor vi blandede U17- og U19-holdene, så spillerne kunne få nogle minutter i benene og fastholde kamptræningen.

Michael Ravn, cheftræner for Randers Freja FC U17.


- Vi spillede en intern træningskamp i stedet, hvor vi blandede U17- og U19-holdene, så spillerne kunne få nogle minutter i benene og fastholde kamptræningen i en weekend, hvor der ellers ikke ville være kamp, siger Michael Ravn.

U19-holdet i Randers FC har hentet otte point i sæsonens første ni kampe, mens U17-drengene har skrabet 15 sammen.

Annonce
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Arkitekten nuancerer billedet af Randers som erhvervsvenlig: Alle vore udenlandske samarbejdspartnere roser Randers

Annonce