Annonce
Randers FC

Randers FC tester mod Vendsyssel: Sådan ser startopstilingen ud

Alhaji Kamara, der scorede mod Fredericia i fredags, starter inde mod Vendsyssel. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Jesper Lauridsen, der i sidste uge kom til fra Esbjerg, er blandt de 11 startende, som cheftræner Thomas Thomasberg har valgt til dagens træningskamp mod Vendsyssel.

Randers: Cheftræner Thomas Thomasberg må undvære Tobias Damsgaard og Mathias Nielsen, men har ellers alle spillere til rådighed, når Randers FC onsdag eftermiddag tager imod Vendsyssel FF i den anden træningskamp frem mod foråret.

Randers FC starter til opgøret med Patrik Carlgren i målet foran en fire-back-kæde, som kommer til at bestå af Johnny Thomsen, Simon Piesinger, Erik Marxen og nytilkomne Jesper Lauridsen.

Jesper Lauridsen kom til Randers FC i sidste uge i en byttehandel, der sendte Kevin Conboy til Esbjerg. Den 28-årige venstre back fik anden halveg i træningskampen mod Fredericia i fredags, hvor han afløste Oliver Bundgaard i pausen.

Nu får han yderligere mulighed for at blive spillet sammen med sine nye holdkammerater, når han starter i kampen mod Vendsyssel, der ligger nummer fem i 1. division.

- Jesper Lauridsen er en erfaren spiller, som allerede er vant til at spille i Superligaen, så det er ikke et kulturchok for ham at komme til Randers FC.

- Men selvfølgelig er det vigtigt, at vi får givet ham nogle minutter. Han fik 45 minutter mod Fredericia uden at have trænet med os forinden, og nu får han også spilletid mod Vendsyssel, siger Thomas Thomasberg.

Annonce

Kehinde på kanten

På midtbanen starter Randers FC med Tobias Klysner, André Rømer, Vito Hammershøy-Mistrati og Tosin Kehinde.

Angrebsduoen kommer til at hedde Alhaji Kamara og Marvin Egho.

I kampen mod Fredericia skiftede Randers FC samtlige markspillere ud i pausen.

- Det kommer vi ikke til mod Vendsyssel, men der vil fortsat være mange indskiftninger i løbet af kampen. Det er først på træningslejren i Tyrkiet, at vi begynder at pejle os ind på, hvordan startopstillingen skal se ud til forårspremieren mod AGF, siger Thomas Thomasberg.

Godkendt start

Han var på lange stræk tilfreds med præstationen i kampen mod Fredericia, der sluttede 2-2 med Saba Lobjanidze og Alhaji Kamara som målscorere for Randers FC.

- Præstationen lignede i store dele af kampen dét, vi gerne ville. Vi var aggressive i vores boldjagt og havde en fin boldomgang med mange sideskift og indlæg. Men vi vil selvfølgelig også gerne vinde, selv om det lige nu handler meget om at finpudse og komme i form, siger Randers FC-træneren.

Vi liveblogger på amtsavisen.dk fra opgøret mod Vendsyssel, hvis ellers vejret og teknikken tillader det på kunstgræsbanen ved Viborgvej, hvor kampen sættes i gang klokken 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce