Annonce
Randers FC

Randers FC udlejer forsvarsspiller til Vendsyssel

Tobias Damsgaard. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Tobias Damsgaard skal i foråret spille for Vendsyssel i 1. division på en lejeaftale.

Randers: Få timer før transfervinduets lukning sender Randers FC forsvarsspilleren Tobias Damsgaard afsted til Vendsyssel FF.

Den 21-årige spiller, der også kan optræde på midtbanen, skifter på en lejeaftale frem til sommer.

- Det er vigtigt for Tobias’ udvikling, at han får nogle minutter i benene. Tobias er en solid spiller, der kan spille højre back og central midtbane, og også har spillet i midterforsvaret i pokalkampene for os.

- Han har godt af noget regelmæssig spilletid på én position, og det kan han få i Vendsyssel, hvis han spiller op til det niveau, vi ved, han besidder. Det giver os samtidig mulighed for at følge ham på et højt niveau med henblik på en mulig kontraktforlængelse til sommer, lyder det i en pressemeddelelse fra sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen.

Dermed udelukker han altså ikke, at Tobias Damsgaard kan få forlænget kontrakten med Randers FC, som udløber efter sæsonen.

Tobias Damsgaard havde sin bedste periode på Randers FC-mandskabet i foråret 2018, hvor han spillede fuld tid i syv kampe og var med til at sikre Randers FC overlevelse i Superligaen under Rasmus Bertelsens ledelse.

Tobias Damsgaard har i alt spillet 32 kampe for Randers FC. I denne sæson er det blot blevet til 28 minutters spilletid i Superligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce