Annonce
Randers

Randers FC udvider sit CSR-arbejde til andre byer - i samarbejde med blandt andet andre sportsklubber

Den randrusianske del af CSR-samarbejdet ledes af fra venstre: Projektleder i Randers FC Jobakademi Mads Agesen, afdelingsleder i Jobcenter Randers Erhverv Tine Arensbach  og Per Knudsen, der er chefkonsulent og partner ved DISCUS. Pressebillede
Næsten et årtis succesfuldt samarbejde med lokale virksomheder og Jobcenter Randers Erhverv om at hjælpe ledige med særlige udfordringer i arbejde, udvides nu til Aarhus, Vejle, Fredericia og Holstebro.
Annonce

Randers: I en lille halv snes år har Randers FC udover at kaste glans over hjembyen med gode fodboldoplevelser til borgerne også blandt andet bidraget til, at ledige, som af den ene eller anden grund har haft svært ved at finde et job, er blevet hjulpet i arbejde og til et mere permanent fodfæste på arbejdsmarkedet.

Det er sket i tæt samarbejde med de lokale jobcenter og med en række af de virksomheder, som Randers FC samarbejder med og/eller sponseres af.

Nu udvides dette arbejde til andre byer og disses respektive elitesportsklubber. Fra denne sæson igangsættes således et nyt spændende samarbejde mellem i alt fem elitesportsklubber og lokale jobcentre.

Annonce

Sammen om jobskabelse

Overskriften for samarbejdet er ”Partnerskaber om socialt ansvar - samarbejde om lokal jobskabelse”.

Sammen med klubbernes netværks- og sponsorvirksomheder afprøves en model, hvor ansættelse af ledige, der har vanskeligt ved at komme i job, tænkes sammen med fleksibel rekruttering og vækst i virksomhederne.


At vi nu får muligheden for at dele den viden om social ansvarlighed og det gode og tætte samarbejde, vi i mange år har haft med Jobcenter Randers og vores stærke samarbejdspartnere og netværk, med fire andre elitesportsklubber, er for os meget glædeligt og spændende.

Henrik Jørgensen, administrerende direktør, Randers FC


- Som et led i Randers FCs CSR-strategi har vores Jobakademi siden 2011 arbejdet målrettet med at hjælpe udsatte borgere i beskæftigelse, siger Randers FCs administrerende direktør Henrik Jørgensen og fortsætter:

- At vi nu får muligheden for at dele den viden om social ansvarlighed og det gode og tætte samarbejde, vi i mange år har haft med Jobcenter Randers og vores stærke samarbejdspartnere og netværk, med fire andre elitesportsklubber, er for os meget glædeligt og spændende.

Annonce

Win-win

Det er målet med projektet at få skabt en win-win-situation, hvor ledige bliver selvforsørgende via en fast plads på arbejdsmarkedet, mens klubberne netværks- og sponsorvirksomheder til gengæld får løst arbejdsopgaver til gavn for indtjeningen.

De nye samarbejdspartnere er Randers FC, Vejle Boldklub, FC Fredericia, Aarhus Fremad og TTH Holstebro, de lokale jobcentre i de fem byer samt rådgivningsfirmaet DISCUS.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce