Annonce
Randers FC

Randers FC venter med at kalde spillerne ind

Randers FC-spillerne vender ikke tilbage på træningsbanen foreløbig. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers FC havde håbet at kunne få spillerne tilbage på træningsbanen lige efter påske, men det håb forsvandt med meldingen om, at der tidligst bliver spillet kampe igen medio maj.

Randers: Han havde håbet at kunne kalde spillere og trænere tilbage på arbejde lige efter påske, men den plan kan Søren Pedersen, sportsdirektør i Randers FC, godt skyde en hvid pil efter.

Der bliver tidligst spillet fodboldkampe i Superligaen i midten eller slutningen af maj, og derfor kommer Randers FC ikke til at kalde folk tilbage på job foreløbig.

- Jeg havde håbet, at vi kunne komme igang med at træne igen efter påske, men det er ikke muligt, som landet ligger nu, siger Søren Pedersen, der ikke tør spå om, hvornår spillerne er tilbage på træningsbanen igen.

Men Divisionsforeningen har lagt op til, at der bliver en opstartsperiode på 14 dage, inden kampene går i gang igen.

- Derfor er det også muligt, at det bliver 14 dage inden første kamp, at spillerne møder ind igen. Men det er for tidligt at sige. Nu afventer vi lige og ser, hvordan det udvikler sig, siger Søren Pedersen.

Er du ikke nervøs for, at I taber konkurrenceevne, hvis I venter for længe med at kalde spillerne ind igen?

- Nej, med den måde, som det er muligt at træne på i øjeblikket, hvor der ikke er nærkontakt, tror jeg ikke, at gevinsten ved at træne er større, end at vi kan nå at indhente det meste, og når vi tager det økonomiske hensyn med i billedet, så er vi nødt til at gøre, som vi gør, siger Søren Pedersen med henvisning til, at klubben modtager lønkompensation fra statens hjælpepakke.

Randers FC's sportsdirektør lægger dog ikke skjul på, at det ærgrer ham, at det trækker ud med at kunne få genoptaget Superligaen, og at det tidligst bliver muligt at lukke tilskuere ind på stadion til den kommende sæson.

- Det er da en bét, at det ikke bliver muligt at spille med tilskuere mere i denne sæson, og jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg glæder mig til, at vi igen kan komme til at træne og spille under normale forhold. Men førsteprioriteten har hele tiden været at få spillet sæsonen færdig, og det tror jeg stadig på, at vi får mulighed for, siger Søren Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce