Annonce
Randers

Randers-firma bliver nordeuropæisk platform i stærk europæisk koncern

Svend Lynge Jørgensen fortsætter som bestyrelsesformand i FlexoPrint, og bliver samtidig medejer af Optimum. Foto: Annelene Petersen
FlexoPrint overtaget af Optimum med aktiviteter i Holland, Belgien, Danmark og Tyskland
Annonce

Randers: Det Randers-baserede firma FlexoPrint, der er en af Danmarks førende producenter af selvklæbende etiketter, er blevet overtaget 100 procent af Optimum, der selv er en førende europæisk producent af selvklæbende etiketter og fleksible emballageløsninger. Sælger er den danske kapitalfond Capidea og øvrige mindre aktionærer. Ledelsen i FlexoPrint – bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen, adm. direktør, CEO Lars Ole Nauta og CFO Jens Brusgaard – fortsætter alle i deres nuværende positioner, og Svend Lynge Jørgensen og Lars Ole Nauta indtræder som medejere af Optimum.

- FlexoPrint har over de seneste år været inde i en gunstig udvikling, hvor vi har opnået en betydelig fremgang baseret på et stærkt og dedikeret team af medarbejdere og investering i yderligere kapacitet, konstaterer Svend Lynge Jørgensen.

Bestyrelsesformanden henviser hermed til, at FlexoPrint de seneste år har været i stand til at vækste forretningen blandt andet med investeret i digitalprint og opkøb af et selskab i Tyskland. FlexoPrint har samtidig udviklet nye kunderelaterede IT-systemer samt lanceret initiativer til at nedbringe kundernes miljøbelastning.

- Med en ny dedikeret ejer kan vi fortsætte den positive udvikling med udgangspunkt i den eksisterende base i Randers og Tyskland. Vi vil sammen med Optimum, der har en stærk position især i Benelux, stå endnu stærkere internationalt til gavn for både kunder og medarbejdere, siger administrerende direktør Lars Ole Nauta.

Annonce

12 medlemsvirksomheder

FlexoPrint er blandt de førende af selvklæbende etiketter i Nordeuropa, blandt andet til mærkning af hurtigt omsættelige dagligvarer og etiketter til logistikformål. Virksomheden har hovedkontor i Randers med yderligere aktiviteter i et datterselskab i Tyskland, H&T Labelprint. Gruppen har produktionsfaciliteter i Randers og Salsbergen i Tyskland.

- FlexoPrint Gruppen har haft en stærk udvikling i Capideas ejerperiode, og vi er glade for, at virksomheden vil fortsætte som nordeuropæisk platform i en stærk europæisk koncern som Optimum, siger en af sælgerne, Henrik Normann Karlsen, der er partner i kapitalfonden Capidea.


Vi er glade for, at virksomheden vil fortsætte som nordeuropæisk platform i en stærk europæisk koncern.

Henrik Normann Karlsen, Partner, Capidea


Optimum har nu 12 medlemsvirksomheder med aktiviteter i Holland, Belgien, Danmark og Tyskland. Investeringen i FlexoPrint er koncernens femte opkøb siden 2018. Optimum er ejet af IK Investment Partners, der er en europæisk kapitalfond med nordiske rødder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce