Annonce
Sport

Randers Freja-sprinter til VM: Bænket til ny dansk rekord

Louise Østergaard (yderst til højre) var ikke med, da stafetlandsholdet satte ny national rekord til VM i japan. Til gengæld var Randers Freja-sprinteren med i finalen. Arkivfoto: Scanpix
Louise Østergaard fra Randers Freja Atletik repræsenterede det danske landshold i finalen i VM i stafet i Japan, men var ikke med i det indledende heat, hvor holdet satte ny dansk rekord.

Randers: Louise Østergaard fra Randers Freja Atletik har i weekenden deltaget i VM i stafet i Japan sammen med det danske stafetlandshold, hvor de skulle løbe 4x100 meter.

På forhånd havde randrusianeren ikke de store forventninger til konkurrencen, andet end at hun skulle suge til sig af erfaring, da Danmark havde den langsomste nationale rekord af alle deltagerlande, og stafetlandsholdet ikke havde trænet så meget sammen i år.

Lørdag gik det dog over alt forventning for de danske piger, da de med tiden 43.90 barberede 19 hundrededele af den eksisterende landsholdsrekord og samtidig vandt andet heat, hvilket gav en plads i søndagens finaler.

Rekordtiden blev sat uden randrusiansk islæt, da Louise Østergaard var blevet fravalgt inden løbet.

Randers Freja-sprinteren fik derimod lov til at deltage i finalen, hvor hun løb de første 100 meter. Holdet formåede dog slet ikke at ramme niveauet fra det indledende heat og sluttede sidst i finalen med tiden 45.32. Mere end to sekunder langsommere end de amerikanske vindere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Randers FC-optakt: Navne, noter og bud på startopstilling mod Hobro

Annonce