Annonce
Randers

Randers-frisør tænker kreativt: Åbner sin egen webshop

Mette Risgaard, der er indehaver af salon Hårstrå i Adelgade, har blandt andet brugt nedlukningen på at åbne en webshop og lancere en hårplejeserie. Pressefoto: Salon Hårstrå.
Frisører hele landet over har måttet tænke kreativt de seneste måneder. Således også hos salon Hårstrå i Randers.

Randers: Mette Risgaard, der er kvinden bag frisørsalonen Hårstrå i Adelgade,  har siden torsdag 4. februar også kunnet skrive webshopsindehaver på CV'et.

- Jeg har helt selv bygget webshoppen fra bunden af. Folk savner de produkter, de plejer at købe hernede, og det dur jo ikke, siger indehaveren.

For Mette Risgaard har det også været en måde at forsøge at tjene lidt penge under coronakrisen. Kunderne er ellers ivrige efter at få besøg af den populære frisør:

Annonce

- Jeg er nødt til at være hård. Folk skriver til mig flere gange om dagen og sender mig lovparagraffer, der siger, at det er lovligt at køre ud og klippe. Men jeg synes ikke, det er fair.

Savner kontakten

Derfor håber hun, at hun kan vinde lidt af det tabte tilbage gennem webshoppen. Her sælger hun også corona nød-kits bestående af saks eller trimmer, men hun understreger, at man kun selv bør kaste sig ud i klipningen, hvis det står helt skidt til:

- Jeg er stolt af mit håndværk, så jeg håber, at dem, der klipper sig selv, gør det med omtanke. Pandehår eller en kortere herrefrisure er det forholdsvis let at rette op på. Men ellers kan det tage ret mange klipninger at genoprette en frisure, siger hun advarende.

Frisøren har netop modtaget sit årsregnskab for 2020, og selvom det ikke var sjov læsning, ser hun optimistisk på fremtiden. Hun håber at kunne byde sine kunder velkomne i salonen på Adelgade i tide til dens seks års jubilæum 2. marts 2021.

- Jeg glæder mig til at høre, hvordan det går ude hos folk. Jeg lægger jo en masse op på de sociale medier om, hvad jeg render rundt og laver i salonen, men jeg savner virkelig, at kontakten også går den anden vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce