Annonce
Randers

Randers har fået nyt vvs-firma

- Jeg kan godt lide at lave et godt håndværk af en god kvalitet. Det giver stor tilfredshed for en selv at vide, at man har gjort det ordentligt, fortæller Rune Olofsen, der står bag det nystartede firma Jysk Blik & VVS. Foto: Lars Rasborg

Jysk Blik & VVS er navnet på en ny virksomhed i byen, der tilbyder alt indenfor vand, varme, afløb og blik.

Randers: Jysk Blik & VVS så dagens lys 11. april i år. Bag firmaet står den 30-årige autoriserede vvs-installatør Rune Olofsen, der glæder sig til at modtage kunder i butikken.

- Jeg har altid gerne villet være selvstændig. Det var også derfor, at jeg tog installatøruddannelsen i sin tid. Og min far har også været selvstændig, så det ligger til familien, fortæller han.

Annonce

Drøm om selvstændighed

Rune Olofsen blev udlært i VVS-Huset Assens tilbage i 2006. Efterfølgende kom han til Byens Blik og VVS i Randers, som han arbejdede for i godt og vel seks år.

Herefter tog Rune Olofsen den videregående toårige uddannelse til vvs--installatør på Erhvervsakademiet Dania i Hadsten med henblik på at blive selvstændig en dag ud i fremtiden. I første omgang blev han dog hyret ind som entrepriseleder for el- og vvs-koncernen Bravida i forbindelse med byggeriet af det nye universitetshospital i Skejby, tilbage i august 2014.

Her var han i knap et år, før han blev hyret ind af Kemp & Lauritzen, der i mellemtiden havde overtaget Rune Olofsens forhenværende arbejdsplads Byens Blik og VVS. Her arbejdede han først i Aarhus og siden i Randers som serviceleder. Men efter knap to år på stedet besluttede han sig for at springe ud som selvstændig.

Stor glæde i arbejdet

- Kemp & Lauritzen er et stort sted, så det var ikke noget, jeg kunne se mig selv i. Jeg vil hellere ud til de private kunder, for jeg synes, det er hyggeligere, når man kommer ud i folks hjem og kan snakke med dem, siger Rune Olofsen, der oprindeligt er fra Kastbjerg, men som i dag bor med sin kone og parrets 11 måneder gamle datter i Mariager.

Da han har tilbragt det meste af sit arbejdsliv i Randers, var det oplagt for ham at starte virksomhed her i byen. Og håbet er, at han kan få det til at løbe rundt.

- Jeg håber, at jeg får et par montører mere på den lange bane, så det kan løbe rundt. Men det vigtigste er, at man er glad for at komme på arbejde - og det er jeg, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce