Annonce
Randers

Randers har lave priser på lejligheder

I Randers, en af landets største kommuner, har man i årets første halvdel kunnet blive lejlighedsejer til bundpriser, skriver Boliga.

Randers: Er budgettet eller viljen der ikke til at betale mere end 50.000 kroner for én kvadratmeter i landets p. t. dyreste postdistrikt, København K, så er der i særdeleshed et par danske byer, der kunne være interessante at indstille boligsigtet mod. Sådan lyder det fra Boliga.Helt nye tal fra Boliga.dk viser nemlig, at der er to byer i landet, hvor lejlighedskøberne i årets første halvdel er sluppet med at betale lige omkring eller under 10.000 kroner for hver kvadratmeter.Billigst er lejlighedskøberne sluppet i storebæltsbyen Korsør, hvor én kvadratmeter i de første seks måneder af 2018 i gennemsnit er handlet for 6434 kroner. Eller hvad der svarer til, at en lejlighed på 80 kvadratmeter er solgt for lige godt en halv million kroner.Men også i Randers, en af landets største kommuner, har man i årets første halvdel kunnet blive lejlighedsejer til bundpriser, fremhæver Boliga.Det er nemlig postdistrikterne Randers NV, Randers NØ, Randers SV og Randers C, der med gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på mellem 8.132 kroner og 10.438 kroner er landets næst-, tredje-, fjerde- og femtebilligste sted at købe ejerlejlighed.Odense C, Aalborg og Aarhus C har oplevet prisstigninger fra første halvår 2017 til 2018. I de tre byers indre postdistrikter har årets lejlighedskøbere således givet mere end 21.000 kroner for hver kvadratmeter og for Aarhus C's vedkommende endda også over 35.000 kroner. Altså hvad der svarer til, at en lejlighed på 80 kvadratmeter er gået for knap 2,9 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Annonce