Annonce
Randers HH

Randers HH alene til bunds efter direkte duel

Tobias Degn scorede sammen med Mads Emil Roed knap halvdelen af Randers HH's mål mod Skive fH, da kronjyderne tabte det vigtige bundopgør. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers HH tabte 27-31 til Skive fH på hjemmebane. Dermed ligger randrusianerne helt alene i bunden af 2. division.
Annonce

Randers: Hvornår skal Randers HH nogensinde vinde en håndboldkamp?

Det spørgsmål stillede de fleste tilskuere sig nok tirsdag aften efter et nederlag på 27-31 hjemme i Hornbæk-hallen til Skive fH.

Det var det ottende i sæsonen til Randers HH, hvor den eneste succesoplevelse af den grund er et uafgjort resultat.

Før kampen lå Skive fH blot ét point over randrusianerne i tabellen, så en mere oplagt mulighed for at få vendt skuden var næppe til at finde.

For mange brændte chancer og fejl på de afgørende tidspunkter blev dog afgørende for, at kronjyderne nu er blevet isoleret helt i bunden med fem point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Kampen i tal

Randers HH - Skive fH 27-31 (11-14)

Randers: Mads Emil Roed 7, Tobias Degn 6, Emil Kirkemann 5, Martin Vemmelund 3, Jonatan Stjernholm 3, Søren Enøe 2, Mathis Juel Kristensen 1.

Udvisninger: Randers 1, Skive 3.

Annonce

To overraskelser på banen

Eneste lyspunkt i kampen var et glædeligt gensyn med Jonatan Stjernholm, som gjorde comeback efter 13 måneder på sidelinjen med en korsbåndsskade.

Bagspilleren var begrænset til to gange ti minutters håndbold, men han gik direkte ind og scorede kronjydernes to første mål.

En disciplin, som holdet havde problemer med i første halvleg, hvor der blev brændt åbne chancer, sendt pressede skud afsted og mistet bolde ved stressede angrebsfejl. Offensiven var kort sagt i problemer.

Det samme gjaldt det defensive fundament, hvor holdet sjældent fik lavet de frikast, som bryder rytmen og tager tempoet.

Randers HH var derfor nede 3-8 efter et kvarter.

Det fik cheftræner Kim Johansen til at sende Kevin Fisker på banen, som overraskende var med i truppen efter at havde meldt sig klar halvanden time før kampstart, da han fik tidligere fri fra arbejde end forventet.

Målmanden tog fra med det samme, mens angrebet fandt rytmen med Søren Enøe som dirigent, hvilket reducerede føringen til 8-10.

Momentum forsvandt dog igen op mod pausen, hvor stillingen var 11-14.

Annonce

Afgørende fejl

Med en velspillende og uforudselig Mads Emil Roed rykket ud i bagkæden åd Randers HH sig hurtigt ind på gæsterne, 16-17, efter pausen.

Holdet kom endda i overtal, men den periode blev tabt 0-2 og fulgt op af en dum udvisning til Emil Kristoffersen, så gæsterne igen kunne trække fra med fem, 18-23.

Et hårdt mærket Randers HH-mandskab lod sig ikke knække og med aggressivt forsvarsspil og kontrascoringer sled de sig tilbage på 23-25.

Tættere på kom de ikke, da de meget symptomatisk for kampen igen lavede fejl på fejl i angrebet, så det til sidst endte med et lidt større nederlag, end det måske burde have været.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Målscoreren og anføreren efter derbyet: - Elendigt at være en mand i overtal uden at vinde

Sport

Se kampens højdepunkter: Randers FC smider derbysejr og førsteplads

Randers FC For abonnenter

Klar til lokalbrag? Stærk statistik, rødglødende Riis og bud på de 11 udvalgte derby-krigere

Annonce