Annonce
Randers HH

Randers HH-cheftræner om katastrofalt nederlag: Dommerne tabte kampen på gulvet

Randers HH's otte udvisninger blev afgørende, da de tabte 25-30 til Ajax København. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers HH's cheftræner, Jeppe Knudsen, mente, at dommernes linje eller mangel på samme blev afgørende for klubbens nederlag til Ajax København, som sender kronjyderne endnu tættere på nedrykning.

Randers: Randers HH tabte fredag aften 25-30 til top 3-bejlerne Ajax København.

Men kampen var langt tættere, end slutresultatet antyder. Kronjyderne var endda foran i lange perioder, og stillingen var helt lige 13 minutter før tid.

Otte udvisninger - heraf de fem i anden halvleg - ødelagde dog kampen, vurderer Randers HH-lejren.

- Jeg er ked af at sige det, men det blev afgørende, at dommerne tabte kampen på gulvet. Vi valgte at dække relativt offensivt, fordi Ajax har skytter, der er gode i duelspillet. Det lykkedes vi også rigtig godt med, men efter pausen gik det helt galt for dommerne.

- De fløjtede følgestraf, hvor angriberne var oppe på 4,5,6 skridt, og så er det altså svært. Vi måtte godt dække sådan op mod Frederikshavn i sidste runde, men herovre røg vi ud på røv og albuer for noget, der ikke engang var voldsomt, lød det fra en tydeligt skuffet Jeppe Knudsen efter kampen.

Men burde I ikke have tilpasset jer dommernes linje efter de første par udvisninger?

- Jo, og det var måske også fair nok, at de dømte følgestraffene, men så skal de Gud hjælpe mig fløjte ens i begge ender. Vi kunne i hvert fald godt mærke, at vi var udehold, sagde cheftræneren.

Annonce

Kampen i tal

Ajax København - Randers HH 30-25 (13-14)

Topscorer Ajax: Minik Dahl Høgh 8.

Randers HH: Joachim Enggaard 9, Toke Schrøder 5, Emil Kirkemann 3, Nicklas Møller 2, Michael Kabel 2, Anders Risdal 1, Jacob Aaquist 1, Mikkel Riis 1, Frederik Skoda 1.

Udvisninger: Ajax 3, Randers HH 8.

Manglende kølighed

Jeppe Knudsen erkender dog, at holdet selv kunne have afgjort det, hvis kvaliteten havde været større.

Særligt i angrebet var der problemer, selvom hele ni forskellige spillere kom på tavlen.

- I de første 20 minutter af anden halvleg havde vi 18 afslutninger - heraf otte 100 procents chancer. Deres målmand reddede ni af dem, så vi manglede i den grad kvalitet og kølighed. Havde vi scoret på de chancer, er jeg overbevist om, at vi også havde vundet kampen. Vi brændte bare for meget - igen, sagde Randers HH's cheftræner.

Lille håb lever

Nederlaget betyder, at Randers HH's håb om overlevelse fortsat hænger i en tynd tråd.

Klubben er tvunget til at hente seks point i de resterende tre kampe mod Køge, HEI Skæring og Stoholm, mens HC Odense blot må vinde én af de sidste tre kampe samtidig med, at Frederikshavn skal tabe deres restende kampe mod Fredericia, Odder og Tønder.

- Jeg nægter at tro på, at Frederikshavn får flere point, og så er det op til os selv at gøre det færdigt. Vi har stadig en chance, og den kommer vi til at spille for. Vi bør slå Køge, og så skal vi være dygtige nok til at slå HEI i Skæring. Gør vi det, tror jeg også på, at vi kan slå Stoholm i den sidste afgørende kamp, siger Jeppe Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Året der gik i Randers 2019

Annonce