Annonce
Randers HH

Randers HH om træner og trup: Vi skal nok blive klar

Nicklas Fast er en af de få tilbageværende spillere fra sidste sæsons mandskab i Randers HH. De tilbageværende spillere træner i øjeblikket med U19-truppen for at holde sig i gang. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Med under to uger til sæsonstart er der stadig ikke offentliggjort træner og trup i Randers HH. Klubbens ledelse fastholder dog, at det nok skal falde på plads.

Randers: Med mindre end 14 dage til sæsonpremieren i 2. division mod Aars HK har Randers HH stadig ikke endelig afklaring på træner og trup til den kommende sæson.

Efter den ekstraordinære generalforsamling i slutningen af august udtalte bestyrelsesformand i Randers HH, Henrik Frydendahl, at de bedste spillere i moderklubben Hornbæk havde nikket ja til at stille op for Randers HH i den nye sæson.

Men sådan ser det ikke ud til at gå. I hvert fald bliver det ikke samtlige spillere fra divisionsholdet i Hornbæk, som kommer til at rykke ind til Randers HH. Det fortæller Sven Aaquist, som er medlem af både håndboldudvalget i Hornbæk SF og bestyrelsen i Randers HH.

Han er dermed en nøgleperson, når det handler om at få strikket en trup sammen.

- Det er ikke helt på plads endnu, hvordan truppen kommer til at se ud. Men det er planen, at det bliver de spillere, som er tilbage fra sidste sæson i Randers HH, som skal udgøre holdet sammen med de spillere fra Hornbæk, som måtte have lyst til at komme ind at prøve sig af. Derudover vil der også være U19-spillere fra Randers HH med inde over, siger Sven Aaquist.

Tilbageværende trio

Tilbageværende spillere fra sidste sæsons hold i Randers HH er Nicklas Fast, Emil Kirkemann og Daniel Minke, og det er altså de spillere, som skal suppleres af spillere fra Hornbæk og ungdomsspillere fra Randers HH.

Ifølge Sven Aaquist er det nemlig ikke alle spillere fra Hornbæk, som har ønsket at rykke ind til Randers HH. De foretrækker det sociale samvær i Hornbæk.

- Det sociale er en vigtig del af DNA'en ude hos os i Hornbæk, og det er vigtigt, at vi bibeholder det. Derfor bliver de lidt ældre spillere ude i Hornbæk og spiller 3. division, men samtidig har vi givet hinanden håndslag på, at vi også skal have et seniorhold op at køre i Randers HH, og det skal vi nok få, siger Sven Aaquist.

Men der er mindre 14 dage til, at sæsonen starter. Det begynder vel at se problematisk ud?

- Nej, det synes jeg ikke. De spillere, som er tilbage fra sidste sæson, træner jo i forvejen med U19 for at holde sig igang. Vi har stadig lige nogle ting, som vi skal have helt styr på. Men det skal vi nok få, siger Sven Aaquist, der forventer, at træneren for Randers HH er på plads inden for de nærmeste dage.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce