Annonce
Randers HH

Randers HH-talenter straffet for afslappet attitude

Arkivfoto: Scanpix
U17-drengene i Randers HH tabte klart 32-24 til det Ikast-hold, de en uge forinden hentede sæsonens første sejr imod. Indstillingen til opgøret var simpelthen for ringe, siger cheftræner Kasper Krogh.
Annonce

Randers: I forrige runde var der jubel på Randers HH's U17-hold, som på hjemmebane hentede sæsonens første sejr mod Ikast Håndbold.

Søndag var den eufori så vendt til skuffelse, da kronjyderne på udebane blev kørt over med 32-24 af de revanchelystne midtjyder.

Det afgørende hul blev allerede slået de første ti minutter og voksede til ni mål frem mod pausen.

- Vi spiller en rædderlig første halvleg. Ingenting lykkedes. Spillerne virkede ikke klar eller motiverede. Det var som om, at sejren mod dem sidst var blevet lidt en sovepude. Spillerne regnede bare med, at de skulle til Ikast og tage to point, men Ikast kom ud med fuld skrue og var klar på revanche, siger Kasper Krogh, cheftræner for Randers HH U17.

- Vi laver et hav af tekniske fejl ud over sidelinjen eller i hænderne på Ikast, så de løber direkte ned og scorer på os. Attituden og villigheden til at få blod på knæ og albuer ved at kaste sig efter bolden mangler. I angrebet spiller vi for langsomt og kommer alt for tæt på forsvaret, mens vi i vores forsvar agerer for sent. Vi er hele tiden et sekund efter, tilføjer træneren.

Det blev bedre den sidste halve time, som Randers HH vandt, men det blev aldrig nogensinde rigtig godt, og i næste runde venter et møde med topholdet Aalborg på udebane, som randrusianerne tog et overraskende point mod tidligere på sæsonen.

- Aalborg er et top 6-hold i Danmark, så vi kan kun overraske, men vi tager udfordringen op og vil vise, at vi kan levere en langt bedre attitude, end det var tilfældet i Ikast, siger Kasper Krogh.

U17, 1. division

Ikast Håndbold - Randers HH 32-24 (18-9)

Randers: Lasse Drud 9, Rasmus Ryberg 4, Christian Illum 3, Lukas Trier 3, Anders Christensen 2, Christian Jensen 2, Alexander Evers 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce