Annonce
Randers HH

Randers HH trækker U19-ligahold: - Det er en træls situation

Tobias Degn er en af de spillere, der fortsat kan se frem til spilletid, da han er en del af seniorholdet i 2. division. Men der er andre U19-spillere, som skal kigge nye muligheder for at få spilletid. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers HH har valgt at trække holdet fra U19-ligaen. Nu sætter klubben i stedet alle sejl ind på, at klubbens førstehold kan undgå nedrykning fra 2. division.
Annonce

Randers: Det er slut med Randers HH i U19-ligaen for denne sæson.

Klubben har valgt at trække holdet ud af rækken, da det er blevet for stor en belastning for den del af truppen, som også spiller kampe for klubbens seniorhold i 2. division.

Randers HH spillede tolv kampe i U19-ligaen i efteråret, men meldte afbud til kampen 4. januar i år mod TTH Holstebro. Lørdag i denne weekend skulle de igen have været i aktion i en hjemmekamp mod Kolding IF, men forinden valgte Randers HH altså at trække holdet ud af U19-ligaen.

- Vi må konstatere, at vi ikke har spillere nok til at kunne spille med i to turneringer. Der har været for mange kampe for de spillere i truppen, som har været med til både at spille i U19-ligaen og i 2. division på seniorsiden. Det kan gå for en periode, men det holder ikke i længden, siger Christian Wrang, der er medlem af ungdomsudvalget i Randers HH.

Annonce

Spillere i klemme

Han oplyser, at der i øjeblikket er 14-15 kampklare spillere i U19-truppen i Randers HH.

Omkring halvdelen af spillerne er med i klubbens kampe i 2. division, hvor Randers HH i øjeblikket ligger på sidstepladsen.

- Vi sætter nu alle sejl ind på at undgå en nedrykning fra 2. division. Rykker vi ned i 3. division, bliver det svært at holde på de bedste spillere. Derfor er det vigtigt for os at holde førsteholdet i 2. division, så der er noget at kigge frem mod for vores talenter, når de bliver seniorspillere, siger Christian Wrang.

Han erkender dog samtidig, at de spillere, som ikke er aktuelle til seniorholdet i 2. division, kommer i klemme i den resterende del af sæsonen.

- Der er selvfølgelig nogle, der er kede af, at det ikke er muligt at spille videre i U19-ligaen i denne sæson, og der er ingen tvivl om, at det er en træls situation.

- Men alle spillere får mulighed for at træne videre under de samme forhold som hidtil, og så arbejder vi på, hvordan vi bedst finder spilletid til de spillere, som ikke er aktuelle til kampene i 2. division, siger Christian Wrang.

Annonce

U19 i næste sæson

Der findes blandt andet mulighed for spilletid for Hornbæk i 3. division, Randers KFUM i jyllandsserien eller Randers Frejas U19-hold.

Derudover er der mulighed for at søge dispensation til at kunne spille kampe for U17-holdet i Randers HH.

- Vi kommer til at drøfte med den enkelte spiller, hvad der kan være hensigtsmæssigt i forhold til spilletid i resten af sæsonen. Vi håber, at vi kan finde løsninger, som den enkelte kan se sig selv i, for vi vil meget gerne beholde alle spillerne i klubben, siger Christian Wrang.

Selv om Randers HH nu har trukket holdet fra U19-ligaen for resten af sæsonen, forventer Christian Wrang, at klubben vil være i stand til igen at kunne stille med et U19-hold efter sommerferien.

- Det er helt klart min forventning. Der er spillere, som rykker op som seniorer i næste sæson, men når vi kigger på vores første års U19-spillere og de spillere, som rykker op fra U17 til næste sæson, så har vi udsigt til en fin U19-trup, siger Christian Wrang.

Randers HH nåede blot at vinde en enkelt kamp i U19-ligaen i efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Målscoreren og anføreren efter derbyet: - Elendigt at være en mand i overtal uden at vinde

Sport

Se kampens højdepunkter: Randers FC smider derbysejr og førsteplads

Randers FC For abonnenter

Klar til lokalbrag? Stærk statistik, rødglødende Riis og bud på de 11 udvalgte derby-krigere

Annonce