Annonce
Randers HH

Randers HH-træner tager ansvaret efter stor nedtur: - Det falder tilbage på mig

Træner Kim Johansen lægger ikke skjul på, at hans hold er ramt på selvtilliden efter en sæsonstart uden point. Foto: Annelene Petersen
Randers HH-træner Kim Johansen tager ansvaret på sig efter det fjerde nederlag af fire mulige til Randers HH i 2. division. Han tror stadig på sit mandskab, der primært består af U19-spillere.

Randers: Randers HH havde håbet at hente sæsonens første point i 2. division, men bundopgøret i Hornbækhallen mod Nøvling IF endte i stedet med et skuffende nederlag på 22-33.

Dermed er Randers HH stadig bundprop i rækken sammen med Skive, mens Nøvling nu ligger fjerdesidst med fire point.

- Vi leverer en udmærket præstation i de første 20 minutter, men de sidste 40 minutter var uacceptable. Det var en kollektiv offday. Vi følte, at vi var godt forberedte på Nøvling, men vi rammer intet hverken i angrebet, forsvaret eller målet, siger Randers HH-træner Kim Johansen.

Annonce

Rødt kort

Hans unge mandskab var fint med til stillingen 7-8, men i de sidste ti minutter af første halvleg gik alt galt.

Mads Emil Roed fik sin tredje to minutters udvisning, og Randers HH måtte gå til pause nede med 11-16.

- Der var et fremragende fremmøde til kampen, men opbakningen var også det eneste positive. I de første tre kampe har vi kunnet være vores indsats bekendt, men det kunne vi ikke i dette opgør. Men det falder kun tilbage på én, og det er mig som træner. Det er min opgave at sætte dem ordentlig op, siger Kim Johansen.

Det kunne også være, at spillermaterialet bare ikke er godt nok?

- Jeg kommer aldrig til at hænge de unge drenge ud. Vi har et hold, hvor gennemsnitsalderen ikke engang er 20 år, og lige nu mangler vi selvtillid og er nede i et hul, som vi skal have gravet os op af. Men jeg kommer til at stå bag de her drenge hele sæsonen og tror på, at det nok skal vende på sigt. Vi har bare enormt meget brug for at vinde en håndboldkamp, siger Kim Johansen.

Fysisk forskel

Han måtte erkende, at Randers HH-holdet var udfordret på fysikken mod Nøvling, men vil ikke bruge det som undskyldning.

- Nøvling består af nogle store drenge, som går ind og klasker til os. De har rigtig meget fysik, men vi dummer os også ved at få en masse udvisninger, hvor vi kommer til at hænge efter. Det er i orden at få udvisninger, hvis det kommer ved, at man investerer noget i kampen. Men det var ikke det, der var tale om her, siger en skuffet Kim Johansen.

Randers HH spiller igen i 2. division tirsdag 29. oktober klokken 19.10 i Hornbækhallen. Her er modstanderen Stoholm/Viborg, som ligger nummer tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce