Annonce
Sport

Randers HH-træner på vej væk: I forhandlinger med Viborg HK

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Ifølge avisens oplysninger er Jakob Vestergaard i spil som ny cheftræner i Viborg HK, der torsdag fyrede Allan Heine.

Randers: Torsdagens fyring af cheftræner Allan Heine i Viborg HK ser ud til at være dårligt nyt for Randers HH.

Randers Amtsavis erfarer nemlig, at de de 14-dobbelte danske mestre har udset sig Randers HH-træner Jakob Vestergaard som manden til at tage over efter Allan Heine på trænerbænken i Domkirkebyen.

Jakob Vestergaard har i flere omgange været en del af Viborg HK-familien. Han havde sin glansperiode i klubben som cheftræner fra 2008-2011, hvor han vandt to af de i alt tre Champions League-trofæer, som Viborg HK har stående i det bugnende pokalskab.

Tidligere torsdag bekræftede Viborg HK-direktør Henrik Dahl, at klubben er i dialog med en kandidat til at overtage trænerposten i klubben, der allerede i den kommende weekend skal i aktion i EHF Cup-kvalifikationen.

- Vi er så tæt, at vi er i dialog med en, som kunne være en god mulighed. Der er stadig noget uafklaret, men vi er i dialog - og det ser spændende og interessant ud, sagde Henrik Dahl til Viborg Stifts Folkeblad.

Ifølge Randers Amtsavis' oplysninger skulle det altså være Jakob Vestergaard, som Viborg HK-ledelsen er i forhandlinger med.

De oplysninger ønskede Jakob Vestergaard dog hverken at be- eller afkræfte, da Randers Amtsavis torsdag var i kontakt med ham.

-Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg forholder mig til, at jeg har en kontrakt med Randers HH, sagde Jakob Vestergaard.

Jakob Vestergaard blev op til denne sæson præsenteret på en toårig kontrakt som ny træner i Randers HH, hvor han danner duo med Jeppe Bach Knudsen.

Indtil videre har de åbnet sæsonen med sejr ude over Otterup og et knebent nederlag hjemme mod Fredericia torsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce