Annonce
Randers HK

Randers HK besøger bundproppen: - Kun to point er godkendt

Mai Kragballe har været isoleret i sin lejlighed i otte dage med covid-19, men playmakeren har ikke haft symptomer. Arkivfoto: Annelene Petersen
Julie Pontoppidan er stadig coronaramt i Randers HK, og cheftræner Niels Agesen samt tre spillere er først kommet tilbage på træningsbanen i tirsdags. Alligevel kræver Mai Kragballe to point i lørdagens opgør mod oprykkerne fra Vendsyssel.
Annonce

Håndbold: I en corona-decimeret udgave tabte Randers HK for en uge siden til Nykøbing Falster, men i ugens løb er flere vendt tilbage til træningsbanen.

Christina Hansen, Mathilde Juncker og Mai Kragballe vendte alle tilbage i tirsdags efter mere end en uge i isolation, mens cheftræner Niels Agesen også dukkede op igen fredag formiddag.

Kun Julie Pontoppidan er stadig coronaramt og dermed ude til lørdagens opgør mod oprykkerne fra Vendsyssel. Et opgør, som ifølge Mai Kragballe skal give den tredje sejr i sæsonen.

- Kun to point er godkendt. Jeg ved godt, at den udmelding lægger pres på os, men det skal vi kunne håndtere, fastslår Mai Kragballe.

Kort om kampen

Håndboldligaen, 9. spillerunde

Vendsyssel Håndbold - Randers HK

Kampstart: Lørdag klokken 15.00 i Drinx Arena i Syvsten.

Liveblog: Amtsavisen.dk.

Dommere: Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm.

Trupnyt: Julie Pontoppidan er stadig sygdomsramt med coronavirus, men resten af truppen er klar til opgøret mod Vendsyssel.

Ifølge playmakeren er det ikke uden betydning, at holdet for anden kamp i træk må undvære Julie Pontoppidan, men i den forbindelse glæder hun sig over, at en anden fra den randrusianske bagkæde har leveret stærke præstationer i de seneste kampe.

- I Julie mangler vi en virkelig stærk fintespiller, som er en profil for os. Hun bærer mange minutter angrebet, og på den måde vil hendes fravær tage noget fra vores muligheder i den ende af banen. Men i det lys er det enormt positivt, at Kristin Thorleifsdottir er kommet ind i en rigtig god periode. Vi må bare alle sammen give lidt ekstra, siger Mai Kragballe.

Annonce

Isolation på gæsteværelset

Julie Pontoppidan og cheftræner Niels Agesen har begge været hårdt ramt af virussymptomer, men forløbet har været et helt andet for Mai Kragballe.

Den 22-årige playmaker blev testet positiv for covid-19 mandag i sidste uge, men hun har på intet tidspunkt mærket sygdomssymptomer. Et faktum, der har gjort det svært at acceptere isolationen, som kostede hende opgøret i sidste weekend mod Nykøbing.

- Det har været frustrerende. Hvis jeg lå hjemme under dynen uden at kunne bevæge mig, kunne jeg forholde mig til det, men sådan har det bare på ingen måde været. Selvfølgelig måtte det være sådan, så jeg ikke risikerede at smitte andre, men det har været trist at sidde hjemme på vores gæsteværelse, fortæller Mai Kragballe, der hovedsageligt måtte holde sig til det ene værelse i lejligheden i Aarhus, da hendes kæreste ikke har været ramt af coronavirus.

Først i tirsdags tillod myndighedernes retningslinjer, at Mai Kragballe kunne forlade sin lejlighedsisolation, og selvom forløbet har været uden symptomer, var det til at mærke, at kroppen havde været ude af den vanlige rytme med daglig træning.

- Min krop fik et gigantisk pulschok i tirsdags. Jeg tror aldrig, at mit hjerte har banket så hurtigt før, og derfor har det været rart, at jeg trods alt har nået tre træninger i den her uge, lyder det fra playmakeren.

Annonce

Nul sejre

Lørdagens modstander fra Vendsyssel har endnu klubbens første ligasejr tilgode efter otte forsøg.

Ikke ligefrem en statistik, der skriger på respekt i moderstandernes lejr, men det bør der være ifølge Mai Kragballe.

- Det er en masse spillere, der gerne vil sætte sig selv i scene på bedst mulig vis, og jeg antager da også, at de skal ud og sælge sig selv til andre ligaklubber, hvis nu Vendsyssel rykker ned. Vi skal have respekt for dem, men vi skal også vise dem, at vi er et etableret ligahold i modsætning til dem, siger playmakeren om oprykkerne.

Kampen mellem Randers HK og Vendsyssel fløjtes i gang lørdag klokken 15.00 i Drinx Arena i Syvsten og kan følges live på amtsavisen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce