Annonce
Sport

Randers HK dropper hjemmekamp i Grenaa

Randers HK-direktør Per Rasmussen har måttet sande, at der ikke er opbakning til at spille en hjemmekamp i Grenaa. Arkivfoto: Annelene Petersen

På grund af modstand fra sæsonkortholdere og samarbejdspartnere dropper Randers HK planen om at spille en hjemmekamp i Grenaa til januar. I stedet flyttes kampen til Ulvehøjhallen.

Randers: Randers HK lancerede op til denne sæson planer om at spille tre af sæsonens hjemmekampe i Hobro og Grenaa, men nu har klubben valgt at droppe sidstnævnte som spillested.

Randers HK har allerede spillet en kamp i Hobro Idrætscenter i oktober i år, hvor de besejrede Ringkøbing, og klubben spiller igen i Hobro, når de 5. januar møder Ajax København.

Men den planlagte kamp i Grenaa Idrætscenter mod Skanderborg 9. februar er nu flyttet til Ulvehøjhallen i Vorup.

- Vi har måttet konstatere, at vi har oplevet stor modstand fra sæsonkortholdere og samarbejdspartnere i forhold til at skulle køre til Grenaa. Det var min beslutning, at vi skulle gøre det, men det var en fejl, og når man laver en fejl, skal man også være stor nok til at ændre den, siger Randers HK-direktør Per Rasmussen.

Annonce

Holder fast i Hobro

Det var ønsket om at blive mere synlige udenfor Randers, som fik Randers HK til at tage beslutningen om at spille enkelte hjemmekampe væk fra Arena Randers.

- Men man er også nødt til at lytte til sine interessenter, og der er ikke noget ved at spille i Grenaa, hvis der ikke kommer nogle derud og ser kampen, siger Per Rasmussen.

Han holder dog fast i Hobro Idrætscenter som hjemmebane til kampen mod Ajax København.

- Det er mit indtryk, at folk var ret begejstrede for det arrangement, som vi lavede i forbindelse med den første kam. Derfor holder vi fast i det og har blandt andet et stort VIP-arrangement på Hotel Amerika op til den næste kamp i Hobro. Der er trods alt heller ikke mere end 20 minutters kørsel fra Randers til Hobro, siger Per Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];