Annonce
Sport

Randers HK får fløjtalent på kontrakt: - Hun har grebet chancen

Tania Knudsen har fået masser af spilletid for Randers HK i kvalifikationsspillet på grund af en skade til Mathilde Orkild. Her har højrefløjen vist så meget, at klubben har valgt at skrive kontrakt med hende for den kommende sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen.
19-årige Tania Knudsen debuterede for Randers HK i januar. Nu har hun skrevet under på en etårig aftale med klubben. Dermed går en drøm i opfyldelse for fløjtalentet, som har imponeret Niels Agesen med sin ærgerrighed og vilje til at lære.

Håndbold: Håndboldmæssigt har 19-årige Tania Knudsen svævet rundt i skyerne siden december, hvor hun begyndte at træne fast med Randers HK's ligahold.

Siden blev det til ligadebut mod Ajax København i slutningen af januar, som er blevet fulgt op af yderligere syv kampe og ni mål. Præstationerne på banen og ikke mindst til træningerne har nu kastet en etårig aftale med Randers HK af sig.


Annonce

Tania har grebet chancen, da hun fik den. Hun har udviklet sig eksplosivt siden nytår, fordi hun har vist stor træningsiver, ærgerrighed og vilje til at lære.

Niels Agesen, cheftræner i Randers HK


- Tania har nu været med det seneste halve år, og hun har grebet chancen, da hun fik den. Hun har udviklet sig eksplosivt siden nytår, fordi hun har vist stor træningsiver, ærgerrighed og vilje til at lære, siger Niels Agesen til klubbens hjemmeside.

Højrefløjen er blot førsteårs U19-spiller, så det kommer bag på hende, at det hele er gået så stærkt.

- Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig hurtigere, end hvad jeg har turde håbe på. For bare tre-fire måneder siden havde jeg ikke forestillet mig, at jeg skulle stå her med min første kontrakt i dag, fortæller Tania Knudsen.

Blå bog

Navn: Tania Bilde Knudsen.

Født: 23. marts 2002 (19 år).

Position: Højre fløj.

Landshold: Har spillet ni ungdomslandskampe for Danmark og deltaget ved U17-EM i 2019.

Klub: Randers HK (førsteårs U19-spiller).

Tidligere klubber: HGF Hammel, Hadsten Håndbold.

Civilt: Går i 2.G på HHX Tradium i Randers.

Siden debuten i København var de efterfølgende optrædener fordelt på diverse indhop, når Mathilde Orkild skulle have et hvil på fløjen, men førstevalget i højre side har ikke været på banen i hele kvalifikationsspillet på grund af en skade, hvilket har resulteret i næsten fuld spilletid til Tania Knudsen.

- Jeg har arbejdet hårdt og målrettet, og jeg har været glad for hvert eneste minut, jeg har fået i kampene. At jeg så har fået lov ti lat spille fuld tid i de seneste kampe, er selvfølgelig på en trist baggrund, men jeg forsøger at løse opgaven så godt som overhovedet muligt, siger Tania Knudsen, som ved siden af håndbolden går i 2.G på HHX Tradium.

Randers HK spiller deres sidste kamp i kvalifikationsspillet søndag hjemme mod Horsens. Et opgør, der kan følges live på amtsavisen.dk fra klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Randers

Skolens legeplads fyldt med glasskår: Skoleleder appellerer til forældre om at tage en snak med de unge

Randers FC For abonnenter

Thomasbergs ønsker til transfermarkedet: - Det er naturligt, at vi kigger på emner til den del af banen

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Annonce