Annonce
Sport

Randers HK føler sig snydt af sponsor: Müller stopper i klubben

Nina Müller har spillet sin sidste kamp i Randers HK. Foto: Annelene Petersen

Den tyske playmaker stopper i Randers HK med øjeblikkelig virkning. Ifølge direktør Per Rasmussen har hendes personlige sponsor ikke betalt den aftalte løn.

Randers: Den tyske playmaker Nina Müller stopper i Randers HK med øjeblikkelig virkning og er dermed ikke med, når klubben mellem jul og nytår spiller Final 4.

Nina Müller blev op til sæsonen præsenteret på en aftale, hvor hun ved siden af jobbet som håndboldspiller i Randers HK skulle arbejde hos Lasergame Danmark.

Det blev offentliggjort ved et pressemøde i april, hvor ejer af Lasergame Danmark, Benjamin Huss, var tilstede.

Men ifølge Randers HK-direktør Per Rasmussen har Lasergame Danmark ikke kunnet overholde deres del af aftalen.

- Desværre har det vist sig, at den personlige sponsor på Nina Müller, Lasergame, ikke har kunnet opfylde aftalen. Derfor er det desværre ikke muligt at fortsætte samarbejdet, siger Randers HK-direktør Per Rasmussen.

Betyder det, at Lasergame Danmark ikke har betalt hende løn?

- Det er korrekt. De har betalt hende lidt løn, men det har ikke været i nærheden af det, som var aftalt, siger Per Rasmussen til Randers Amtsavis.

Derfor er Randers HK og Nina Müller blevet enige om at stoppe samarbejdet.

- Vi har forsøgt at finde en løsning, da vi er glade for Nina, men det lykkedes desværre ikke. Derfor er begge parter blevet enige om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Det er ærgerligt, at tingene ikke er lykkes, men allermest er jeg ked af det på Ninas vegne, siger Per Rasmussen.

Men kunne I ikke vælge at betale hende den løn, hun skulle have hos Lasergame Danmark, så hun kunne fortsætte med at spille hos jer?

- Jo, hvis vi havde pengene. Men det har vi ikke. Vi er nødt til at være økonomisk ansvarlige, siger Per Rasmusen, og tilføjer:

- Når vi indgik aftalen i første omgang, var det jo fordi, at vi vidste, at en stor del af det skulle løftes af den pågældende samarbejdspartner. Havde vi alene skullet løfte aftalen, var den slet ikke blevet indgået i første omgang, siger Per Rasmussen.

Men har I tjekket sponsoren godt nok, når det her kan ske?

- Den må jeg tage på min kappe. Jeg kendte godt vedkommende og hans historik, og derfor valgte jeg også at tage en snak med bestyrelsen i Randers HK, inden vi indgik aftalen.

- Så vi vidste godt, at der var en risiko, men personligt har jeg ikke oplevet, at han har snydt mig tidligere, og Nina har jo også kendt ham personligt. Så vi synes, det var en chance, der var værd at tage. Det har så vist sig efterfølgende, at det var en smutter, og den tager jeg på mig, siger Per Rasmussen og slår fast, at han er færdig med at lave aftaler med Benjamin Huss.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce