Annonce
Randers HK

Randers HK-fløj meldes på vej til ligarivaler: - Ingen kommentarer

Line Mai ser ud til at forlade Randers HK til sommer efter to sæsoner i klubben. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Line Mai er ifølge Herning Folkeblad tæt på at skifte til Herning-Ikast Håndbold i næste sæson.
Annonce

Randers: Randers HK ser ud til at må vinke farvel til højrefløjen Line Mai, når hendes kontrakt udløber efter denne sæson.

Ifølge Herning Folkeblad er 20-årige Line Mai tæt på et skifte til Herning-Ikast Håndbold, hvilket ikke vil være den store overraskelse, da Line Mai oprindelig er fra Herning.

Samtidig vil hun i Herning-Ikast Håndbold komme til at spille for en klub, der aktuelt er noget bedre kørende end Randers HK på både det økonomiske og sportslige plan.

Indtil videre er klubskiftet dog ikke officielt, og Line Mai ønsker heller ikke selv at bidrage til spekulationerne om hendes klubmæssige fremtid.

- Jeg har godt set historien, men jeg har ingen kommentarer, siger Line Mai venligt, men fåmælt til Randers Amtsavis.

Hun vil heller ikke kommentere på, om det spiller ind på hendes fremtidige valg af arbejdsgiver, at Randers HK i øjeblikket slås med økonomiske problemer.

- Randers HK står i en super-træls situation, men jeg har stor tiltro til, at klubben nok skal løse det. Men om det har indflydelse på min egen fremtid har jeg heller ingen kommentarer til, siger Line Mai.

Line Mai kom fra TTH Holstebro til Randers HK for halvandet år siden, hvor cheftræner Niels Agesen hentede hende ind som afløser for Gitte Andersen og gjorde hende til førstevalg på højrefløj.

I dette efterår har hun dog skullet kæmpe hårdere for spilletiden, da Mathilde Orkild har været stærkt spillende på samme position.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce