Annonce
Randers HK

Randers HK forfremmer trio til ligaholdet

Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Tre spillere fra egne rækker rykker i næste sæson permanent op som en del af ligatruppen i Randers HK.

Randers: Randers HK rykker fra den kommende sæson bagspillerne Ida Callisen, Aia Raadshøj og Laura Nielsen op i ligatruppen.

Der er ikke tale om, at de tre spillere kommer på kontrakt, men de bliver permanent tilknyttet Randers HK's ligahold, hvor de i øvrigt også alle tre har fået spilletid i indeværende sæson.

Laura Nielsen, som kom til Randers HK for et år siden fra Silkeborg/Voel KFUM, bliver seniorspiller fra den kommende sæson, mens både Aia Raadshøj og Ida Callisen efter sommerferien fortsat har mulighed for at spille kampe på ungdomsniveau.

Her kan du se, hvad Niels Agesen siger om de tre spillere:

Ida Callisen

Ida Callisen. Arkivfoto: Annelene Petersen

- Ida Callisen har allerede vist, at hun kan begå sig defensivt. Vi skal sikre Idas fortsætte udvikling som tovejsspiller, men vi har behov for hendes tilgang til træning og fysiske formåen hendes alder til trods, siger Niels Agesen.

Selv siger Ida Callisen:

- Jeg glæder mig utrolig meget til den kommende sæson og til at blive en del af det nye, unge hold, vi får i klubben.

- Det bliver spændende at arbejde med individuelle såvel som kollektive målsætninger, og jeg ser frem til at prøve kræfter med en masse nye udfordringer, der forhåbentlig vil være med til at fortsætte min videre udvikling.

Aia Raadshøj

Aia Raadshøj. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen

- Aia Raadshøj har flyttet sig konstant den forgangne sæson. Hun har et skud som få fra distancen, men som klassik venstre back, så er overgangen fra ungdom til senior ikke ligetil.

- Vi ser Aia som en fremtidens spiller hos Randers HK, og derfor kommer hun nu endnu tættere på ligaholdet, siger Niels Agesen.

Selv siger Aia Raadshøj:

- Jeg er rigtig glad for at blive en fast del af ligatruppen til den kommende sæson. Jeg ser det som en unik mulighed for at få seniorerfaring og lære af de bedste. I mine seneste fire år som ungdomsspiller i Randers HK har jeg udviklet mig meget, hvor jeg desuden har fået et indblik i, hvad det kræver at være ligaspiller.

- Jeg er derfor overbevist om, at træningsmiljøet og setuppet i Randers HK er med til at bidrage positivt til min udvikling. Jeg glæder mig til at være en del af ligatruppen, og jeg er taknemmelig for at spille i en klub, der satser på os unge.

Laura Nielsen

Arkivfoto: Johnny Pedersen

- Laura Nielsen har trænet meget med og spillet ligaminutter i den forgangne sæson. Laura har spidskompetencer i angrebsspillet, og de spidskompetencer vil vi gerne dyrke, og så er det op til Laura at gribe de chancer, der kommer, samtidig med at vi skal sørge for en markant fysisk udvikling, siger Niels Agesen.

Selv siger Laura Nielsen:

- Jeg har været glad for at spille både ungdom og Liga i RHK i den forgangne sæson. Så nu gælder det så livet som senior, og jeg føler, at miljøet og folkene i RHK er det helt rigtige sted for min fortsatte håndboldudvikling.

- Det bliver en sæson hvor der skal arbejdes hårdt, og jeg vil kæmpe med alt, jeg har lært for RHK, hver gang muligheden byder sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce