Annonce
Sport

Randers HK henter playmaker hos DM-guldvindere

Her ses Mai Kragballe i aktion i en kamp mod TTH Holstebro. Arkivfoto: Morten Stricker

Randers HK-cheftræner Niels Agesen har været på spillerrov i København Håndbold. Ifølge avisens oplysninger skifter den 21-årige playmaker Mai Kragballe til Randers HK, når kontrakten med de forsvarende DM-guldvindere udløber til sommer.

Randers: Randers HK kan inden længe præsentere det første nye navn i truppen til den kommende sæson.

Ifølge avisens oplysninger er det lykkedes for Niels Agesen at hente Mai Kragballe i København Håndbold, hvor den 21-årige playmakers kontrakt udløber til sommer.

Niels Agesen vil ikke bekræfte avisens oplysninger om, at Mai Kragballe har indgået en aftale med Randers HK, men cheftræneren erkender, at han er i dialog med den danske bagspiller.

- Jeg kan ikke bekræfte noget, men jeg kan heller ikke afvise, at Mai Kragballe kommer til sommer. Jeg ved, at hun har været i dialog med flere klubber, siger Niels Agesen, der ikke vil nærmere ind på bejlerne til playmakerens underskrift.

Cheftræneren lægger ikke skjul på, at han meget gerne ser den talentfulde bagspiller i sin trup.

- Hun står meget højt på min liste og har gjort det længe. Hun kan vurdere, skyde og finte med udgangspunkt i et højt tempo. Til gengæld har hun ikke fået lov til at dække op i flere sæsoner, lyder det fra Niels Agesen.

Mai Kragballe fik ligadebut hos FCM håndbold i januar 2015, hvor hun samme år var med til at vinde DM-guld med klubbens U18-hold. Men i sommeren 2015 vendte hun tilbage til hovedstaden, hvor hun er født, og indgik en kontrakt med København Håndbold, hvor hun i de seneste sæsoner har været med til at vinde både DM-sølv og DM-guld.

Annonce

Mai Kragballe Nielsen

Født: 15. december 1997 (21 år), København.Position: Playmaker.

Højde: 173 centimeter.

Nuværende klub: København Håndbold.

Tidligere klubber: FIF, BK Ydun, FCM Håndbold.

Landshold: 73 ungdomslandskampe og 314 mål. Desuden var hun med i udviklingslandsholdstruppen i efteråret 2018.

Tidligere meritter: DM-guld i 2018, Super Cup-guld i 2018, DM-sølv i 2017, U20 VM-guld i 2016, U19 EM-guld i 2015, U18 VM-bronze i 2014 og U17 OL-guld i 2013.

Ikke tilbudt forlængelse

Playmakeren har rundet 100 kampe for de forsvarende danske mestre, men er ikke blevet tilbudt en forlængelse af kontrakten.

- Jeg har været rigtig glad for at have fået lov til at være en del af København Håndbolds rejse indtil nu, men jeg har også stor respekt for, at klubben vil noget andet, siger Mai Kragballe til København Håndbolds hjemmeside, som i sidste uge offentliggjorde, at bagspilleren forlader klubben.

- Som Frederiksberghals-pige har det været stort at være med i to DM-finaler, at vinde guld og få debut i Champions League. Jeg er taknemmelig for at have været en del af et rigtigt godt træningsmiljø, og selv om det i store perioder ikke har givet så mange minutter på banen, så har det været det rigtige for mig. Jeg har rykket mig meget som håndboldspiller ved at blive presset af de mange talentfulde medspillere, jeg har haft, lyder det fra Mai Kragballe, der ser kontraktudløbet som en mulighed for at få en ny rolle i en anden klub.

Og det bliver altså Randers HK, som får glæde af den unge playmaker, som har scoret over 300 mål på danske ungdomslandshold, og i særdeleshed har vist sig frem som en specialist i eksekveringen af straffekast.

I indeværende sæson har hun scoret 58 mål for København Håndbold, hvoraf 25 har været på straffekast.

- Jeg er klar til at få nye og forhåbentligt større udfordringer, da jeg ellers får svært ved at indfri nogle af mine egne ambitioner for fremtiden, lyder det fra den kommende Randers HK-spiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ekstraordinær og rørende hjælpsomhed fra vennepar: Kørte 800 kilometer for at hjælpe ægtepar hjem i karantæne

Annonce