Annonce
Randers HK

Randers HK henter playmaker hos ligakonkurrenter

Arkivfoto: Ole Nielsen
Fra den kommende sæson trækker Julie Pontoppidan i Randers HK-trøjen. Den 23-årige playmaker, som har været en profil i Aarhus United i hjembyen, har skrevet en toårig aftale i Kronjylland.
Annonce

Randers: Coronavirussen har lagt håndboldhaller i dvale verden over, men i kulissen arbejder klubberne på at sikre aftaler for den kommende sæson.

I Randers HK har det arbejde været sat tilbage på grund af klubbens placering på Dansk Håndbold Forbunds sorte liste, men den kom de af i sidste uge, og det står nu klart, at Julie Pontoppidan har skrevet en toårig aftale med klubben fra den kommende sæson. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Den 23-årige playmaker kommer til Kronjylland fra ligakonkurrenterne Aarhus United, hvor hun i denne sæson har været en profil.

- Jeg er utrolig glad for, at Julie Pontoppidan har valgt Randers HK. Julie har siden sin første optræden i ligaen vist, at hun er lavet af noget specielt, og hun har udviklet sig til at være en profil i ligaen. Jeg håber, vi kan være medvirkende til, at hun fortsætter sin udvikling, for jeg er overbevist om, at hun kan bidrage til, at vi bliver bedre i de fleste af spillets faser, siger Randers HK-cheftræner, Niels Agesen, i pressemeddelelsen.

Den tempofyldte bagspiller har vundet både EM, VM og OL-guld med de danske ungdomslandshold, og hun ser frem til sin første kontrakt uden for Aarhus.

- Jeg glæder mig meget til at skulle starte op i Randers HK og blive en del af holdet og klubben. Jeg kunne mærke efter mange samtaler med Niels (Agesen, red.) og klubben, at ambitionerne og tilgangen til måden at spille og træne håndbold på stemmede godt overens med mine egne forventninger, siger Julie Pontoppidan i pressemeddelelsen.

- Jeg tror på, at Randers HK er det rigtige valg i forhold til min videre udvikling og mine ambitioner. Jeg glæder mig til at skulle indfri klubbens målsætninger og ambitioner samt møde alle i og omkring klubben, lyder det videre fra den kommende Randers HK-spiller.

Julie Pontoppidan kommer til at spille med trøje nummer fem i Randers HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Sport

Frivillig gennem 36 år: Landsholdsspiller ringede og hædrede Wilhelm

Annonce