Annonce
Randers HK

Randers HK henter svensk landsholdsbobler

Kristin Thorleifsdóttir har indgået en treårig aftale med Randers HK. Foto: Privat
Kristin Thorleifsdóttir, der i december var det svenske landshold til VM i Japan som reserve, fortsætter karrieren i Randers HK. Den 22-årige bagspiller kommer til Kronjylland fra H65 Höör i hjemlandet på en treårig aftale.

Randers: Den svenske duo Jamina Roberts og Julia Eriksson tager hjem over Øresund efter sæsonen, men Randers HK afslører nu i en pressemeddelelse, at en anden svensker kommer den modsatte vej.

Kristin Thorleifsdóttir, der havde en reserverolle på det svenske landshold til VM i december, har indgået en treårig aftale med Randers HK fra den kommende sæson.

Den 22-årige bagspiller kommer til Kronjylland fra H65 Höör i hjemlandet, hvor hun med 92 mål og 37 assists i 21 kampe i denne sæson har været en væsentlig faktor i, at klubben vandt grundspillet.

- I Kristin (Thorleifsdóttir, red.) får vi den kombination af bevægelighed og fysik, som vi har ledt efter, såvel offensivt som defensivt. Kristin har via den rette indstilling tilkæmpet sig en stor rolle på det bedste svenske mandskab og sidenhen taget et stort ansvar og præsteret flot. Vi håber, at vi kan være medvirkende til, at Kristin kan fortsætte sin udvikling i Randers HK, fortæller cheftræner Niels Agesen i pressemeddelelsen.

Annonce

Klar til næste skridt

På grund af coronakrisen har det svenske håndboldforbund besluttet at annullere den nuværende sæson for både mænd og kvinder, og dermed har Kristin Thorleifsdóttir allerede spillet sin sidste kamp for den svenske topklub.

Nu ser hun frem til at tage det første skridt som udlandsprofessionel.

- Jeg er vældig glad og taknemmelig for den tillid og det potentiale, som Randers HK og Niels (Agesen, red.) ser i mig. Jeg føler mig klar til at tage det næste skridt i min karriere, og Randers HK føles som det perfekte næste step for mig. Jeg er stolt over at skulle repræsentere Randers HK de kommende sæsoner, fortæller Kristin Thorleifsdóttir i pressemeddelelsen.

Den landsholdsaktuelle svensker har spillet tre sæsoner i Höör, som hun skiftede til fra Skånela IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce