Annonce
Randers HK

Randers HK kæmper for flere tilskuere: - Forhåbentlig allerede til næste hjemmekamp

Randers HK måtte indlede sæsonen med maksimalt 500 mennesker i hallen, men til næste hjemmekamp mod Ajax håber klubben at kunne byde flere velkommen i Arena Randers. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers HK arbejder på at kunne åbne dørene i Arena Randers for flere tilskuere. Coronarestriktioner har begrænset antallet til 500 i hallen til sæsonens to første hjemmekampe, men klubben satser på minimum 900 til næste hjemmekamp.
Annonce

Randers: Randers HK har måtte melde udsolgt i Arena Randers mod både Odense og Holstebro.

Coronarestriktioner har begrænset kapaciteten til 500 mennesker i hallen i sæsonstarten, men myndighederne har åbnet for at forsamle flere mennesker under stadig skærpede forhold, og det arbejder Randers HK på at sætte i søen til næste hjemmekamp.


Selve entréindtægterne er marginale i vores budget, men tilskuerne er altafgørende for sponsorproduktet og opbakningen til holdet.

Henrik Schaar, bestyrelsesformand i Randers HK


- Vi tror på, at vi kan få flere i hallen mod Ajax. Vi kommer i hvert fald til at løbe stærkt for at have en køreplan klar i samarbejde med Arena Randers, fortæller Randers HK-bestyrelsesformand, Henrik Schaar.

Klubben forventer som minimum at kunne få 900 mennesker i hallen, men aktuelt afventer de retningslinjer fra myndighederne.

- Superligaordningen i fodbold bliver brugt som rettesnor, men vi er nødt til at have nogle andre retningslinjer. Vi har ikke inddelt tilskuerpladserne i sektioner på samme måde som på fodboldstadions, og der skal også findes løsninger omkring toiletforhold, fortæller Henrik Schaar.

Kræver ressourcer

Ifølge bestyrelsesformanden er det et krav, at klubben kan dokumentere, hvem der sidder på pladserne i Arena Randers, så det er muligt at smitteopspore, og coronarestriktionerne kræver mere administration end vanligt.

- Det er ressourcetungt, og selvom vi er begunstiget af frivillige i forbindelse med kampe, sidder vi også med vurderinger af, om det kan svare sig. Effekten er ikke så stor, hvis det kræver 200 frivillige, at vi får 900 mennesker i hallen, men vi har omvendt brug for opbakning til vores produkt, siger Henrik Schaar.

Det er vel også vigtigt i et økonomisk perspektiv, at I får flere i hallen?

- Det er altafgørende. Selve entréindtægterne er marginale i vores budget, men tilskuerne er altafgørende for sponsorproduktet og opbakningen til holdet, lyder det.

Randers HK spiller næste hjemmekamp 23. september mod Ajax København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce