x
Annonce
Randers HK

Randers HK kæmper videre for redning

Stjernespilleren Jamina Roberts er formentlig en af de spillere, der kunne interessere andre klubber. Men bestyrelsesformand Peter Møller Lassen har ikke lyst til yderligere spillersalg efter at have sagt farvel til Maria Fisker Stokholm. Foto: Anne Myrup Pedersen
Randers HK er endnu ikke i mål med redningsaktionen. Men det bevæger sig i den rigtige retning, siger bestyrelsesformand Peter Møller Lassen. Han afviser yderligere spillersalg efter Maria Fisker Stokholms exit.

Randers: Randers HK er endnu ikke i mål med at finde de halvanden til to millioner kroner, som skal i kassen for at sikre penge nok til at betale lønninger og regninger frem til næste sommer.

Men redningsaktionen har bevæget sig i den rigtige retning, siden klubbens ledelse i juli meldte behovet for at skaffe kapital ud til sponsorer og samarbejdspartnere.

Det siger bestyrelsesformand Peter Møller Lassen, som samtidig afviser rygter om, at der ikke er penge i kassen til den næste lønudbetaling i Randers HK.

- Vi kommer til at betale løn. Rygter er der altid, men situationen er ikke ændret. Vi skal have sikret likviditeten til hele sæsonen. Det har vi givet os selv to måneder til, og vi er ikke i mål endnu, siger Peter Møller Lassen.

- Men vi kæmper med det, og vi har en hel skare af nuværende og tidligere erhvervsfolk, som er rundt i byen for at tegne og gentegne sponsorater. Det går fremad, siger Peter Møller Lassen.

Annonce

Har afvist tilbud

Udover arbejdet med at skaffe flere indtægter har det også hjulpet på den økonomiske situation, at Maria Fisker Stokholm tidligere på måneden blev solgt til Viborg HK.

Det gav ifølge avisens oplysninger en transfersum på omkring 100.000 kroner. Det letter desuden budgettet med den løn, som Randers HK skulle have betalt Maria Fisker Stokholm i den kommende sæson.

- Salget af Fisker Stokholm har været med til at hjælpe processen på vej. Transfersummen hjælper os på likviditeten nu og her. Det gør den sparede lønomkostning ikke, men den hjælper på regnskabet set over hele året, siger Peter Møller Lassen.

Har I planer om at sælge flere spillere end Fisker for at spare penge?

- Nej, det har vi ikke. Vi har haft konkrete tilbud på to andre spillere. Men det har vi sagt nej til. Vi skal stadig have et ligahold, og vi ønsker at bevare den trup, vi har nu, siger Randers HK-formanden.

Lys forude

Han var i Arena Randers torsdag aften, hvor han kunne se Randers HK levere en fin præstation i pokalkampen mod Team Esbjerg, selv om det endte med et nederlag på 23-27.

- Rent sportsligt synes jeg, at det ser fornuftigt ud. Vi havde Julia Eriksson ude med skade, og havde hun været til rådighed, havde vi måske vundet kampen mod et meget stærkt Esbjerg-hold. Så på den led er jeg fortrøstningsfuld.

- Men det er helt afgørende, at vi nu lykkes med at finde den nødvendige likviditet, så vi kan få skabt en permanent løsning på økonomien og komme igang med genetablere egenkapitalen, siger Peter Møller Lassen.

Finder Randers HK pengene til at køre den nuværende sæson færdig, vil det se langt lysere ud. Til sommer løber de fleste af kontrakterne ud, og klubben vil derfor stå frit i forhold til at kunne sætte et hold sammen, som passer til de indtægter, der er til rådighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Randers

Skoler og institutioner er 'helt klar' efter påske, melder kommunen - Mor er lidt bekymret

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Randers

Seks-årige Felix’ død har sendt borgerforslag i Folketinget: Mere end 25.000 underskrifter på et døgn

Annonce