Annonce
Randers HK

Randers HK-legende stopper i trænerjob

Gitte Andersen på sidelinjen i Hadsten. Arkivfoto: Axel Schütt
Gitte Andersen, der var en del af Randers HK's guldalder, har efter håndboldkarrieren været assisterende træner i Hadsten. Men nu er det slut.

Hadsten: Efter to sæsoner som assistent-træner i Hadsten har den tidligere Randers HK-profil, Gitte Andersen, valgt at sige stop.

Det meddeler hun lørdag i en pressemeddelelse fra 1. divisionsklubben.

- Der har været mange, lange overvejelser bag mit stop. Jeg har været i tvivl til det sidste, for det er ikke et fravalg af Hadsten men et tilvalg af mig selv, siger Gitte Andersen.

- For første gang i mit liv skal jeg have tid til mig selv og min familie. Det sagde jeg også for to år siden, da jeg indstillede min egen karriere, men så kom Hadsten på banen, og så fortsatte håndbolden med at styre min tid et par år mere. Nu vil jeg glæde mig til at have mere tid til selv at motionere, se veninderne og ikke skulle køre fra familien midt i aftensmaden flere gange om ugen.

Annonce

Passionen brænder

Gitte Andersen stoppede håndboldkarrieren i sommeren 2018, da hun ikke fik tilbudt en forlængelse af kontrakten i Randers HK, hvor hun ellers havde spillet hele karrieren.

I stedet blev hun hentet til Hadsten som assistent-træner af den daværende cheftræner Jeppe Vestergaard, der nu er i Skanderborg.

I dag trænes Hadsten af Mathias Broløs, og han beklager afskeden med Gitte Andersen.

- Jeg har fuld forståelse for Gittes beslutning. Men hun vil blive savnet. Det har været fedt med den sparring hun har givet mig, og jeg har godt kunne mærke, hvordan hendes passion til sporten stadig brænder igennem. Hendes erfaringer er noget, som både jeg og spillerne har haft glæde af, siger Mathias Broløs.

Gitte Andersen var i tiden som spiller i Randers HK med til blandt andet at vinde det danske mesterskab, EHF Cup-titlen og Super Cup'en.

Hadsten ligger aktuelt fjerdesidst i 1. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Torsdagens færdselulykke ved Harridslev: 28-årig motorcyklist ramt af 57-årig bilist

Annonce