Annonce
Randers HK

Randers HK-målmand skifter til lokalrivaler

Martina Thörn vinkede før kampen mod Aarhus United ud til sit nye publikum. Foto: Ole Nielsen
Svenske Martina Thörn har tidligere på året meldt ud, at hun stopper i Randers HK til sommer. Svenskeren skifter i stedet til Aarhus United på en to-årig aftale.
Annonce

Aarhus: Det var en speciel kamp for Martina Thörn, der lørdag eftermiddag spillede samtlige 60 minutter for Randers HK mod Aarhus United. Det var nemlig mod hendes nye klub.

Efter kampen offentliggjorde Aarhus Uniteds bestyrelselsformand Mads Winther, at klubben har skrevet en to-årig aftale med den svenske keeper gældende fra i sommer.

- Omstændighederne har været lidt specielle op til den her kamp, så vores spillere fik det først at vide efterfølgende i omklædningsrummet, da de skulle kunne spille frit, fortæller Mads Winther, der ikke overraskende er fuld af lovprisende ord om Martina Thörn.

- Hun er en karismatisk målmand, som har været forfulgt af nogle uheld, men hun har jo potentiale til det svenske landshold og har en stor udstråling. Hun er kort sagt en fantastisk målmand og en fantastisk person, hvilket vi har kunnet fornemme i vores samtaler med hende, siger bestyrelsesformanden.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Martina Thörn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce