Annonce
Randers HK

Randers HK-piger knuste bundhold: Fløj hakkede 11 mål i kassen

Astrid Lynnerup. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen

Ikast: Randers HK hentede onsdag aften en forventet sejr i U19-ligaen, da de på udebane vandt 31-22 over Ikast, der endnu ikke har fået point i denne sæson.

- Vi leverede en ganske udmærket præstation. Ikast spillede med lange angreb og spillede syv mod seks i størstedelen af tiden, hvilket satte sit præg på kampen. Men vores spillere skal have cadeau for at holde tålmodigheden i spillet, siger U19-træner Mikkel Thomassen.

Han fremhævede fløjspilleren Astrid Lynnerup, der blev topscorer med 11 mål.

- Hun var en kilde til evig uro hos modstanderne i både det stationære angrebsspil og kontrafasen. Desuden gør hun det rigtig godt i forsvaret, hvor hun dækker 2'er, siger Mikkel Thomassen.

I efteråret fik hun del spilletid i ligaen. Er hun med sine gode præstationer stadig i spil til det?

- Ja, hun er jo i konkurrence med Signe Schaar og Camilla Degn, men der er ingen tvivl om, at hun fortsat banker på i forhold til at være i spil til ligaholdet, siger Mikkel Thomassen, der i det hele taget glæder sig over, at der er spillere fra U19-holdet, der gør sig på ligaholdet, som man senest så med Laura Nielsen og Aia Raadshøj i hjemmekampen mod EH Aalborg.

- Vi er glade for, når vi har spillere med på ligaen. Man kan se, at det giver dem en ballast, som de tager med ind i spillet, når de er i aktion i kampene i U19-ligaen, siger Mikkel Thomassen.

Han har i øjeblikket det meste af holdet til rådighed, men må dog undvære Sofie Dohn, der er ude resten af sæsonen efter en knæoperation.

Holdet spiller igen på lørdag på udebane mod Horsens, der ligger nummer fire i U19-ligaen.

U19-ligaen

Ikast - Randers HK 22-31 (8-16)

Randers HK: Astrid Lynnerup 11, Laura Nielsen 5, Christina Hansen 5, Aia Raadshøj 4, Tania Knudsen 2, Maria-Louise Dorgelo 2, Cecilie Kilsgaard 1, Karoline Mathiesen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Dronning Margrethe frabeder sig blomster på sin fødselsdag: - Send dem til andre ældre

Annonce