Annonce
Randers HK

Randers HK-playmaker belønnet for målfest

Mai Kragballe er blevet hædret med en plads på rundens hold for sin præstation for Randers HK mod Ajax København i midtugen. Arkivfoto: Annelene Petersen
Mai Kragballe havde godt gang i kanonarmen mod Ajax København i den seneste runde, hvor hun scorede 13 mål. Det sikrer playmakeren sin første plads på rundens hold i ligaen.

Randers: Mai Kragballe var helt ustyrlig, da Randers HK onsdag tog en vigtig sejr på 30-27 på udebane mod Ajax København.

Playmakeren lavede intet mindre end 13 mål - fem af dem på straffekast - og skulle blot bruge 15 forsøg på det.

Derudover krydrede hun præstationen med to assister.

Den præstation er blevet belønnet med en plads på ligaens eget udvalgte hold for runden, som er baseret på spillernes statistiske effektivitet. Her kunne ingen måle sig med Mai Kragballe, som scorede den klart højeste karakter af alle på 7,82.

De mange scoringer sender Mai Kragballe op på en sæsontotalt på 66 mål for de første 12 kampe. Det rækker til en 6. plads på topscorerlisten, men det er første gang, at playmakeren har fundet vej til rundens hold.

Rundens hold i kvindeligaen: Filippa Idéhn (Silkeborg-Voel), Emma Friis (Herning-Ikast), Estavana Polman (Esbjerg), Mai Kragballe (Randers HK), Lærke Christensen (TTH Holstebro), Anne Tolstrup Petersen (Ajax), Linn Blohm (København).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce