Annonce
Randers HK

Randers HK-playmaker med kontraktudløb har fundet ny klub

Der venter Cecilie Mørch Hansen et stort ansvar i EH Aalborg, hvor hun skal bidrage med sin rutine. Foto: Ole Nielsen
25-årige Cecilie Mørch Hansen har kontraktudløb med Randers HK til sommer, hvorefter hun skifter til EH Aalborg.

Randers: Da Randers HK skulle sammensætte truppen forud for næste sæson, var der ikke penge til at tilbyde playmaker Cecilie Mørch Hansen en forlængelse af den kontrakt, som udløber her til sommer.

Mulighederne blev derfor hurtigt indskrænket til to: spil gratis i barndomsklubben eller find en anden klub.

Og nu har playmakeren besluttet sig. Håndboldkarrieren fortsætter hos EH Aalborg, som sluttede næstsidst i grundspillet og en plads under Randers HK i nedrykningspuljen.

- Jeg har valgt at spille i EH Aalborg næste sæson, da jeg ser nogle gode rammer for at udvikle mig både som håndboldspiller og menneske. Jeg synes den retning, klubben er på vej i, er spændende, og det glæder jeg mig til at være en del af. Ydermere får jeg muligheden for at få sport, studie og privatliv til at gå op i en højere enhed, siger Cecilie Mørch.

I Aalborg glæder de sig også over at have lokket playmakeren til.

- EH Aalborg har længe haft Cecilie i kikkerten på baggrund af hendes store kompetencer omkring spilforståelse og lederskab på banen, kombineret med en stor alsidighed, der betyder, at Cecilie kan spille alle tre bag-positioner, skriver klubben på sin Facebook-side, hvor det også fremgår, at Cecilie Mørch kommer til at få et stort ansvar på holdet med sin rutine fra dansk og norsk liga-håndbold.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Annonce