Annonce
Randers HK

Randers HK præsenterer venstrehåndet bagspiller: - Hun kan løfte vores spil

Mia Møller skal i næste sæson spille for Randers HK. Her ses hun i aktion for Horsens i marts 2019. Arkivfoto: Ole Nielsen
Randers HK har for tredje gang i denne uge præsenteret en ny spiller.

Randers: Efter tidligere på ugen at have præsenteret Julie Pontoppidan fra Aarhus United og Sidsel Mejlvang fra Skanderborg kan Randers HK offentliggøre endnu en ny spiller til den kommende sæson.

Denne gang er der tale om en spiller fra den næstbedste række i skikkelse af 23-årige Mia Møller, der skifter fra Bjerringbro FH.

Mia Møller, venstrehåndet højreback, har i indeværende sæson lavet 58 mål i 19 kampe for Bjerringbro i 1. division, hvilket gør hende til holdets næstmest scorende efter den tidligere Randers-spiller, Line Gyldenløve, der er suveræn topscorer med 111 mål.

Cheftræner Niels Agesen glæder sig over tilgangen af Mia Møller på højre back-positionen, hvor Randers HK vinker farvel til Celine Sivertsen og Katrine Larson.

- Mia har udviklet sig meget flot i Bjerringbro. Hun har lagt adskillige lag på sit angrebsspil, og jeg er overbevist om, at hun kan være medvirkende til at løfte vores spil, siger Niels Agesen i en pressemeddelelse.

- I tillæg hertil er hun en dygtig forsvarsspiller. Mia har været i ligaen før og ved, hvad det kræver, så jeg er overbevist om, at hun bliver en forstærkning over tid.

Annonce

Genforenes med Mejlvang

Mia Møller har tilbage i 2017 opnået kampe i håndboldligaen for Skanderborg, hvor hun spillede på hold med blandt andre den nuværende Viborg-profil Kristina Jørgensen samt den kommende Randers HK-spiller Sidsel Mejlvang.

Efter tiden i Skanderborg var Mia Møller en tur i Horsens, inden hun i 2019 skiftede til Bjerringbro FH. Nu føler hun sig klar til at tage næste trin i karrieren med skiftet til Randers HK, hvor hun har underskrevet en toårig kontrakt.

- Jeg glæder mig utroligt meget. Jeg føler mig klar til at tage skridtet op i ligaen igen, og jeg er overbevist om, at Randers HK er det rigtige sted for mig.

- Klubben har gang i et spændende projekt, som jeg glæder mig til at være en del af og bidrage til. Jeg har haft en god dialog med Niels Agesen, og jeg er sikker på, at vi sammen kan lægge flere lag på mit spil, siger hun i pressemeddelelsen fra Randers HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce