Annonce
Randers HK

Randers HK-profil om kontraktudløb til sommer: Som det ser ud nu, kan jeg ikke blive

Jamina Roberts har svært ved at se sig selv fortsætte i Randers HK, når kontrakten udløber til sommer, på grund af klubbens økonomiske situation. Arkivfoto: Annelene Petersen
Jamina Roberts, som er til VM i Japan, fortæller til et svensk medie, at hun tvivler på at være i Randers HK efter sommerferien på grund af klubbens økonomiske situation.
Annonce

Randers: Jamina Roberts er i øjeblikket til VM i Japan, som den eneste Randers HK-spiller, og når hun vender hjem fra slutrunden er det med et halvt år tilbage af kontrakten med kronjyderne.

Profilen har tidligere givet udtryk for, at hun først tager stilling til sin håndboldfremtid i det nye år. Til svenske Håndbollskanalen fortæller hun dog, at hun trives i Randers, men en forlængelse med klubben ser svær ud i den nuværende situation.

- Randers har økonomiske problemer, og det er ikke noget nyt. Derfor kommer jeg ikke til at være her næste år, som det ser ud nu, siger Jamina Roberts til det svenske medie og fortsætter:

- Det er trist. Jeg tænker, at det er fint ikke at skulle tage beslutningen, og jeg ved jo ikke, hvordan det kommer til at gå. De (Randers HK, red.) fortsætter med at sælge aktier og måske får de rejst en masse penge, men som det ser ud nu, kan jeg ikke blive. I det mindste ikke med den kontrakt, jeg har nu.

Annonce

Aktiesalg tæt på millionen

Randers HK kom ud af sidste sæson med et underskud på knap fem millioner kroner før skat.

Det betyder, at klubben er hårdt presset på likviditeten. Derfor har Randers HK sat en kampagne i gang, hvor byens borgere og virksomheder kan tegne B-aktier, og klubben har blandt andet etableret en midlertidig butik i centrum for at sætte fokus på sagen.

Indtil videre er der solgt aktier for mere end 900.000 kroner.

Lykkes det at sælge for mindst tre millioner kroner inden nytår, vil klubbens egenkapital igen være positiv, da der samtidig er långivere i selskabet, som er indstillet på at konvertere deres lån til aktier.

Til generalforsamlingen i Randers HK Holding A/S fremsatte den nye bestyrelsesformand, Henrik Schaar, et budget for sæsonen 2020/21, hvor klubben blot kalkulerer med syv millioner kroner i omsætning.

Det betyder, at klubben forventer at have driften tilbage i balance allerede fra den kommende sæson, da flere af de løntunge spilleres kontrakter udløber til sommer - heriblandt Jamina Roberts'.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Annonce